YldzBiden HaticeTygnTpc canım şu ana kadar çok kararsızdım hiç bi ismi beğenemiyodum belis ismi hoşuma gitti bide anlamını okuyunca daha da hoşuma gitti belis ismi hakkında başka neler biliyosun kuranda geçiyor mu kökeni neresi ilk defa çok hoşuma gitti bu isim
HaticeTygnTpc YldzBiden Canım kuranda falan geçmiyor. Ben Ahsen Belis koyucam. Ahsen geciyor Belis gecmiyor. Bu şekilde dengelemek istedim. Yani tek isim koyucaksan ama kuranda gecsin türkçe olsun sağlam temellere dayansın diyorsan olmaz. Çünkü yeni moda olan bi isim 👍
CansuKara Bizz Mia koyacaktık kızımızın adını oldu bize miasettin oğlum olcakmıs meğer KayraAren olacak mia ışıldayan parıldayan anlamında cok istiyorum kızım olursa isim bu 😂😘
anneb Hüma Nisa koyucaz inşallah bizde 🤗 Hüma cennet kuşu, mutluluk getirdiğine inanılan kuş Nisa da Kur'an'ı Kerim de kadın haklarını anlatan sure. Yani mutluluk getiren kadın anlaminda olacak
Aybikee Rumeysarana kuzenim rana koyacaktı ancak insanlar yanlış telaffuz eder diye koymadı. Ve inanın insanların isminizi yanlış tfkaffuz etmesi çok sinir bozucu, adımı doğru söyleyen çok az kişi var😡😡
Aybikee Funiy Neva, İdil, Bilge, Aylin, Nilay, Ege, şule güzel ve modern isimler, ben şahsen çok yeni isimlere biraz mesafeliyim:) bu arada tanıdığım adı Ege olan tüm kadınlar hep karizmatik ve başarılıydı