Funiy Anişler ya ben isim bulmakta cok zorlanıyorum kızıma bir türlü isim yakıştıramadım 😊💕 LİZDA İSMİ buldum anlamı tohumun yeşermesine deniyor.nasıl fikri olan
shtngstr Funiy benimde kızım olacak isim konusunda çok kötüyüm bir sürü oğlan adı buluyorum kız yok 😂 yanlış anlama lütfen vallahi moral bozmak için söylemiyorum ama hoş değil gibi sanki
Loyam Funiy Asel'den İyİdır😂😂 farklı en azından aynı isimleri duymaktan çok sıkıldım bu arada kimseye isim beğendiremezsin önemli olan senin içine sinmesi
Fatosaylin Funiy Bence qarip ben 28 haftalk hamileyim ve Aylin koydum kizimin isimini Aylin Aleyna asys bunlar daha guzel bence😊
Mltmkc Bu neslin kızları isim konusunda çok talihsiz olacaklar.. Anlamsız iki heceyi yan yana getirip getirip isim yapıyolar, sırf farklı olmak için.. Bir de özentilik tabi.. Dizi de ne duyuyorsa, kült oluyor.. Mila, mina, mira, miya, lima, lina, liya, alin, arın, alya, esila, eliza, elizan... En son simamperi bile duydum yaa.. Abuk sabuk isim bile sayılmayacak hece birleşmelerini çocuklara koyuyoruz..
EdaKnayenkartal Mltmkc ben size katılmıyorum bu isimleri koyanlar abuk subuk mu oluyor herkesın zevkı kendı tercihi abuk subuk demeye kımsenın hakkı yok gayetde güzel isimler ayrıca 👍🏻💕
istanbulluanne Mltmkc Cok haklısınız modern olucaz diye sacma sapan isimler koyuyorlar çocuklara. Özellikle kızlara cidden ne kdae değişik isimler koydular bu sene 😕
SaadetBayrak Mltmkc gerçekten çok doğru söylemişsin canım bende kusucam bu isimlerden etraf bu isimlerle dolu güzel de değil ki 😂😂
Mucize2 Ben daha geleneksel isimlerden yanayım hiç modası geçmeyecek o iki heceden oluşan isimlern manasızlığına tikiliğine bende çok katılıyorum mesela kızımın adını elif koydum diğerini ne koycam bilmiyorum elife uygun elis eliz var sizce saçmamı😊
eminergunn Kesinlikle bende bu iki heceli güncel isimleri uygun bulmuyorum çok güzel isimler var geçmişten Zeynep meryem betül asiye Rukiye ümmügülsüm Hacer sare Saliha Firdevs Firuze Mihrimah bilge Sümeyye sümeyra Fatıma Aişe ya daha Bi sürü sayabilirim
Mucize2 Bir anne babanın en önemli görevlerinden biri evladına manalı isim vermek değilmi ahirette o isimlerle çağıracağız düşünsenize😌
Mucize2 merve1993 isim kaderi etkiliyor kişiliğide ömrü boyunca nazı niyazıyla uğraş dur naz ne nazlı bir kız olur uuuvvv 😂yinede sen bilirsin tatlım ben elif ada koydum😊
merve1993 Mucize2 gülü seven dikenine katlanır diyelim o halde 😄😄 saglıkla büyütün sizde yavrunuzu inşallah 😊