Melekk32 Kızlar o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi sürekli uyumak istiyorum yerimden kalkasim gelmiyo markete ekmek almaya bile üşeniyorum sürekli uyku halindeyim varmı böyle olanlar
Defne2018 Melekk32 ben bu gece 34 olucam aynıyım görlerim açılmıyo uykusuzluktan burdaki herkese şaşıryodum uyku uyuyamıyorun falan diyenlere
ebruu19 Melekk32 beni bıraksalar yataktan çıkmam sanırım ama 3 yaşında kızım var o olmasa ayakta bile duramam valla 🤦♀️
Beyzan738 Melekk32 Bende 31 haftalgm sürekli yatıyorum uyuyasim gelyor yata yata geçirdim hamilelgimi o yüzden de kilo aldm çok .. Öğleye kadr da uyusam hep bı uyku hali oluyor akşama yemek yapasim bile gelmiyor
EsengulC Hamilelikte norml genel olarak halszlik oluyor bi de bebek bizden besleniyor o da insanı halsiz bırakıyor normal yani
Melekk32 Zeynep0806 Ben 77 yle hamile kaldım şuan 91im bebeğim en son bı ay önce gittim kontrole 1350 ydi şimdi kaç bilmiyorum
Pptya Melekk32 ah ne kadar ben 🙈 aynı haftadayiz oturduğum ilçede sanal market olmadığı için hiç bu kadar sovmemistim🤭 yerimden kimildayasim yok