momofGokboru Ara ara sarı bazen de kahverengiye dönük akıntılar geliyor 12+4 deyim normal bi durum mu bu ?
Buglem123 momofGokboru Bende de olmuştu hemen dokturuma gittim tedbir amaçlı yinede bi doktorunuza gidin .
Gamze__79 momofGokboru Bende kahverengi akıntı oldugunda progestan yazdı doktorum onu kullandım kesildi akıntı
momofGokboru Gamze__79 benim doktorum bebek iyi progrstan kullanmadık bi durum yok dedi yerleşmeden kaynaklı dedi kahverengi sonradan pek gelmedi ama sarı akıntım her gün nerdeyse geliyor
Gamze__79 selinbirincisezen evet agızdan kullanınca agır oluyomus biraz uyku baş agrısı felan oluyomus
selinbirincisezen Gamze__79 ben de kullanıyorum ağızdan ama kesilmedi lekelerim hamileliğimin başından beri defalarca doktora gittim korkudan daha 9.haftamdayım☺️ Fitile cesaret edemiyorum ama kesilmesini istiyorum kendimi zorliycam ☺️😆
Gamze__79 selinbirincisezen Bi agrı felan olmuyo ki alttan kullanınca fazlasını atıyo zaten beyaz akıntı şeklinde ayagınızı yuksek yere koyup uzanın bol hol gecer inşallah
Zeynepp_ Bende 5ci haftada kahverengi akıntım geldi korktum doktora gittim düşük olabilir dedi 3 gün sürdü geçti şuan 7 haftaligim yine başladı daha geçmedi haftaya kontrolüm var kendimi strese sokmak istemiyorum inşallah bisi yoktur