Ilknur35 ah kuzum benim postları okusan anlarsın 🤦🏻♀️ Yeminle bıktım ben . Benim postu oku gerisinide şimdi anlatıyım . En son cocuk kavgası oldu kücük görümce oğlunu attı gitti bana gelmemişti büyül kavga yaptım eşimle konuyu kapattık cocuğu aldı gitti knsmadım . O günden sonra kayıptı görümcem cocuğu büyük görümceme atıp kaçmış . Kaynana antalyadan gelio antebe cocuğu alıyo gdyo cocuk dediğim 10 aylık sanırım şuan . Neyse görümce ortada yok . Gecen eşim gece arıyor emine aşağıdaymış al gel dio bende tmzlik yapıyorum eşimdr yolda işten gelio . Aşırı snrlendim ztn 2 kez olay olmuş daha ne kardesi ? Gitmedim kardesi geldi tepki vermedim sanırım madde kullanmış kaçmış ne canta ne bise var kendini almış gelmiş . Arkamda adamlar var dio halüsinasyon görüyor sanırım . Eşim geldi ben sana diceğimi dmiştim bu evde durmam yaşayın ikiniz ddm kardesiö misafirliğe geldi ne saçmalyn dio . Bende valizimi aldım sabah gtcem ddim . Ama sinirden deliriyorum onu eve aldı ya . Gece oturuyordu eşim kalktım baharatlıkları attım kırdım kendime hakim olamıyorum . Saçımı ısladığın gibi kestim belimdeydi saçım . O halde balkonda durdum gittim boş odamız var petekleri açmyrdum oraya yattım eşim uyudum sandı geldi açtı doğalgazı üstümü örttü . Sabah beni götürcek çıktım yolda buna vurdum valizi attım annemi aradım ddm böyke böyle . Annemde eşime kızdı . Eve döndük . O günde görümce bizde kaldı ses etmedim. Makyak yaptık süslendik fln ağzımı açmadım olay çıkmasın die . Sabah oldu eşim bunu otobüse bindirdi hareket ettiğini görmüş otobüsün ama kız yine kaçmış inmiş . Eşimin içkisi yok gercekten efendi . Hep arkamda ama kardesi uyuşturucu kullanıyor bana bıçak çekmişliği var , bi bıçak çekti 2. De bebeğini bıraktı gitti 4 saatte geldi 3. De geldi kaldı . Hadi aldı evime sakladı beni sikayet etti ? Hadi balkondan atladı bise oldu haberimiz yokken içip bizi öldürse ? Ben niye bunu çekiyim ki ? Madem öyle siz kalın ben gidiyorum boşanırımda ddim . Eşim sonradan anladı neye sinirlendiğimi hak verdi ama kardesi bide 18 e daha basmadı cocuğuda var kocasıyla ayrılmış . Annesine kalsa ben saygısızım misafirperver değilim onun kızları 4 4 lükmüş ve ayak uyduracakmışım oldu bende madde içip gelene gecene veriyim kızları gibi oluyum. Çok pisler hemde aşırı derecede pisler kuzum eşim bnmle knsmadan önce bile 1 sene sevgilisi olmamış hayret ediyorum . Eşimin erkek kardeside hocalığa gidiyor sakallı takkeli altındada şalvar düşün hepsi ayrı . Biri madde içer biri 3 cocuklu pislikten kokar diğeri hoca benim eşte normal. Eşim o gün korkudan öldü brbek düşünüyoruz yaptığına bak dio sen yaptın sen getirdin kardesini suc senin ddm. Diğerindede kötü hastane önerdi görümcem bakmadılar bebeğimi kaybettim . Napıyım ben kuzum ? Evliliğim gerçekten çok güzel eşim yemek bulaşıkta yardım eder el üstünde tutar ama ailesi 5 para etmez. Anası arıyor harclığım bitti dio . 3 bin ödememiz var asgari ücret alıyor eşim mesailerle geciniyoruz nankör karı utanmadan para istyo bide