nuriyedemir 26 haftalık gebeyim iki gecedir sol baldırıma gece kramp giriyor yaşayan var mı 🥶🤷🏾♀️😂 bi iki dakika resmen tutuluyor bacağım
kuzeyinannesiiiii nuriyedemir 25 haftalıgım bu gece sag bacak tutulmasından uyuyamadım kramp giriyor ölüyorum agrısından kime sorsam hamilelikte normal diyolar 😑
Deryabelinay nuriyedemir geçmiş olsun canım bende oluyordu muz ve magnezyum öneriyor doktor aklında bulunsun
Bebiscann nuriyedemir başlığıda baldır 😂diye yazmışsın komik bişey sandım kız 🤣 hamilelikte oluyor bu ağrılar doktorundan magnezyum iste
nuriyedemir Bebiscann hahahaah ne yazacağımı bulamadım 😂😂😂 o nasıl bir ağrı ama 😩😂😂 korktum valla gece
Selime28 nuriyedemir valla bi gece bana öyle bi Oldu ki direk kendimi yerde buldum ayağımın üzerine duramadım yere dusmustum
Selime28 nuriyedemir aynen genel olarak oluyo doktor magnezyum yazıyı 15 genelde kullanmayı istiyo bide bana doğal maden suyu önerdi haftada 2.3 ama malesef ben içemedim belki size iyi gelir
sherlock nuriyedemir ben de magnezyum içmeme rağmen kramplarım oldu bi kaç gece doktoruma sordum günde 1 maden suyu iç dedi. İçiyorum gerçekten faydası oluyor. Geçmiş olsun :) başlık efsanee oku beni diyor 😂😂