Ygmrygmr Herkese merhaba, gecikmemin 10. Günü kan testinde negatif çıktığı için doktor tarlusal verdi. Bugün ilacın son günü hala adet olmadım. Arada kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? 😔
Fatma660625 Ygmrygmr benim de 19. Günüm gecikmenin yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek ilk defa başıma geldi böyle birşey gecikmenin 11.günün de kan vermiştim negatif çıkmıştı idrarda da çıkmayınca bir daha yapma gereği duymadım inşAllah hamilelik vardır
Gizmo55 Ygmrygmr canım benimde gecikmemin 6.günü kan vericem haftasonu belirtileri yaşıyorum ama ne pozitifim ne de adet olabildim 🤷🏼♀️
Pcoslubiranne Ygmrygmr ilac bittikten sonra adet oluyorsunuz zaten.kullandiginjz surece adet olmazsiniz.
Ygmrygmr Fatma660625 benim de ilk defa bu kadar gecikiyor doktor hormonlar da Bi sıkıntı yok dedi kist de yok yani hiç bi sebep yok gibi neden negatif çıkıyor anlamadım. Böyle beklemek çok zor 😟
Btlsa Benim 12. Günümde kanım negatif çıkmıştı bence tekrar yaptırın. Adet olmayınca beş gün sonra tekrar gittim çok şükür şu an 11 haftalık gebeyim belki sizde de öyledir geç döllenme olmuş ondan çıkmamış bende
Gizmo55 Btlsa benim gecikmemin 6.günü ne regl oldum ne de pozitif test gördüm haftasonu kan vericem iyice stres oldum kasık ağrım var belim uyuşuk 🥺
Ygmrygmr Btlsa yaa ne güzel hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰 inşallah benim de öyledir biraz daha beklicem belki ilaç etki etmemiştir henüz.
Ygmrygmr Gizmo55 evet adet de olamıyorsun testte de çıkmıyor daha çok stres oluyorsun. İnşallah pozitifi görürsünüz 😊
Gizmo55 Ygmrygmr inşallah canım bekleyen herkes görür umarım 🥰 adeti bekledim o kadar şimdi geciktikçe daha da stres oluyorum umarım kan da öğrenirim 🙄
minigiminannesi03 Ygmrygmr canim rahim duvarın ince yse eger tarusal değil ne kullanırsan kullan asla adet olamazsın önce rahim duvarın kalınması lazım adet olabilmek için
Ygmrygmr minigiminannesi03 5 gün önce gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor yumurta da çatlamış progesteron hormonu 12.9 çıktı. Hiçbir sebep yok aslında ben de anlamadım 😟
MucizemmBenimm Ygmrygmr adetimin 20 gün gecikmesiyle tarlusal verdi doktorum ilaç bittikten 2-3 gün sonra adet olursun demişti doktorum ama 6 gün daha olmayınca test yaptım direk kıpkırmızı iki çizgi 🥰 şoklardaydım tabiki şu an 8 haftalık hamileyim ve ilk başta ilacı da içtiğim için çok tedirgindim açıkçası ama doktorumun dediği tarlusal bir hormon ilacı bebek varsa aksine tutunmasına yardımcı olur yoksa söker atar diye 🙈 Rabbim size de nasip etsin inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰