tgcetprk Mom545441 stres yapma canım nasipte ne varsa o olur hem üzülmek için erken daha 4 gün var diyorsun
Mervesya Mom545441 erken gebelik testi yaptim ama çıkmadı adetlerim düzenlidirde arada gec gelir ama hic erken gelmez
Mom545441 tgcetprk ama ben adetim biter bitmez yumurtladım yani akıntı o zaman oldu 2 gün geçti akıntı gelmeye başladı adetime 12 gün vardı yine yoğundu
Mom545441 tgcetprk bide çok sık tuvalete çıkıyorum karnımda enfeksiyon ağrısı gibi bi ağrı var ama yanmam yok acaba üşüttüm sistik mi oldu ve idrar bulanık yeşil limon gibi sarı değil şeffaf ta değil bulanık
tgcetprk Mom545441 içimde kuşku varsa gününde olmazsan bir kadım doğuma gözük canım enfeksiyon ihtimaline karşı
Mom545441 tgcetprk aynen bencede gitmem lazımdı zaten kimyasal sonrası gitmedim hadi sağlıcakla kalın proğramı sileceğim çünkü sizlerle diyalogta olmak güzeldi her şey gönlünüzce olsun inşallah hoşçakalın🙏🏻
Mom545441 Mucizebekliyorum2 işte yarın olmam lazım kimyasaldan sonra düzensizlik olur diyorlar net bilgi bulamadım ama belirti yok
tgcetprk Mom545441 iki kan tahlili biri 5,15 biri 4,28 di bugün regl oldum kimyasaldan sonra düzenim şaştı 28 den 30-31 güne çıktı
Mucizebekliyorum2 Mom545441 kişiye göre değişiyo o ya ben kürtaj olduğum halde bu ay a kadar düzensizlik yaşamadım 8 aydır bu ay erken geldi🙄