isimsizhesap Kızlar 34+2 haftalık hamileyim diş etlerim kendini salmaya başladı demin farkettim alt dişimin arasından et çıkıyor resmen çeksem kopup gelcek başına gelen var mı yardım edin 🥺
biroglanannesii isimsizhesap 36. Haftadayım . Hamileliğin başından beri diş eti problemi yaşıyorum . Tuzlu su denedim geçmedi ve majezik gargara denedim oda geçirmedi . İnşallah doğumdan sonra geçer tek temennim😔
Morprenses isimsizhesap oluyor maalesef canım benim öyle başladı sonra o tarafımda dişin dibinde lezyon oluştu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Sirkeli su veya tuzlu suyla gargara yapsan iyi gelebilir
Simsim60 isimsizhesap merhaba aynı şeyi yaşıyorum yalnız değilmişim.iki dişimn arasında yemek kalıntısı sandım kürdanla almaya çlıştım gelmiyor bir baktım et parçası küçük bişey.napıcaz nasıl geçecek siz görüştünüZ mü doktorla bir tedavisi oluyor mu acaba
isimsizhesap biroglanannesii çok kötü gözükmeye başladı artık diş etim resmen sallanıyor kopsa kopcak inşallah doğumdan sonra geçer 🥺
isimsizhesap Simsim60 Ben her gün düzenli fırçaladım bide sirkeli su ile gargara yaptım bi 20 saniye falan şimdi daha iyiler kanama bile yok derece azaldı inşallah sizede fayda eder bunlar 🌸