Betul44 Kızlar 5+3 deyim ve dört gündür diş acayip bir diş ağrisi çekiyorum doktora gittim iltihap var ve dişin çürümüş dedi agumantın antibiyotik verdi kullanan var mı
nursena Betul44 bazı antibiyotikler zarar vermiyormuş bende diş için kullandım dpktprum zarar vermez dedi
AycanFb Betul44 Rovamycıne 3 kere kullandım mecbur dişim hep iltihap yaptı. Kadın doğumcum bu ilacı istersen 9 ay boyunca kullan hiçbirşey olmaz dedi. Çevremde çoğu kişidende duydum eczanecilerden falanda. Çok şükür Allah’a bebeğimde bir sıkıntı yok.
Agg0207 Bende beş haftalıkken kullanmıştım iltihaptan hiçbişey olmadı 13. Haftada tekrarladı yine kullandım
Agg0207 Betul44 olmaz inşallah canım ama kullanmassanda o şekilde doğuma kadar duramassn zaten mecbur
Betul44 Agg0207 aynen duramıyorum zaten şimdiden gece üçte uyandırıyor beni sabaha kadar acı çekiyorum
Gamze612 Betul44 yok ben de hicbirsry olmadi canim cok sukur.. ilk kutu ise yaramamisti ikinci kutu bugun bitti.. bayram donusu yeniden test olucam insallahhh ise yaramistir🙏😕
Gamze612 Betul44 birbirimize bulastirioruzdur diye esime de verdi bakalim umarim dedigin gibi olur canim☺️😘
Nazkin Betul44 vajinal bakteri icin kullaniyirum sabah aksam 250 den 500 grm yapiyor insallah bisey olmaz yavrularimiza gecen de idrar da bakteri icin kullandim tek seferlik mecburiyet kim ister ama 😔🙏🏻