Denizmrt GgKk654 haklısınız inşallah Rabb’im bize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏😌
Denizmrt Busra2013 inşallah bakalım yarn özele gitcem bı duruma göre inşallah güzel haberle Dönerm 🥰🙏
hunilimom Denizmrt ilk hamileligim de ben de sen gibi hemen doktora gittim kese bile yoktu 2 gafta sonra gel dedi özel di ama ben bir hafta sonra kadın doğum hastanesine gittim vajina muayene ile gördüm simdi 2. Ye hamileyim 6. Hafta da gittim zaten suan kese olsa bile bebeğin görünmesi için felan yine bir iki hafta bekliceksin
Sym65 Denizmrt içini karartma canım ben de ilk öğrendiğimde acaba kese var mı bebek var mı dış gebelik mi kalp atışı duyacakmym her kontrol için ayrı Bi telaş ve tedirginlik vardı ama çok şükür korktuğum şeyler olmadı ve şimdi doğumu bekliyorum inşallah sen de güzel haberler alırsın 🤲
Denizmrt Sym65 amin canm inşallah aynı o durumdayım Hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah sen de bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah 🙏🥰
Serpilikra Daha 4 haftalik bebek kese bile görünmez ki canm bırak bebegi görmeyi ben 6 haftalikken gittim zar zor kese göründü 2 hafta sonra bebegi görmeye gel dedi 2 hafta sonra gidince gördüm bebegi merak etme surekli gidip kendini daha çok strese sokarsın
Denizmrt Serpilikra haklısın canm işte umutla gidiyorum efam yapıyorum fazlasıyla Allah’m hayırlısını versin inşallah 🙏
hunilimom Denizmrt insallah canım ben 7+2 de kalp atışını duydum 8 e kadar yolu var üzülme hayırlı haberler ile gelirsin insallah 🤲🏻
Serpilikra Denizmrt sende haklısın insan sabredemiyor hemen görmek istiyor ama maalesef beklemek lazım
aslii_15 Denizmrt inşallah güzel haberle dönersin ben de aynı şeyi yaşadım cuma gittim aynı senin ki gibi yaptılar pazartesi kalktım özele gittim o kadar içim rahatladı ki doktorum da çok iyi bi doktor hala da ona gidiyorum doğumum da onda olacak inşallah 🤲🏻 sende güzel haberlerle gel inşallah
Boznazan Denizmrt hiç morelini bozma yani muyene etse bile görünmez ben 7. Haftada ancak goruldu ve kalp atıslari duyuldu hamilelik biraz sabır işi.
benimmucizem1 Denizmrt cnm değerin şuan yeni yükseliyor diye öyle demiş muayene etsede görünmez diye,bendede aralıklı 3,4 defa istediler 2000 küsür olunca git ultrason da görünür artık dediler bu gayet normal bence boşuna üzülüp bebeği riske atiosun