Hamilebirannee Kızlar dün pijama takımı aldım hastane için beyaz krem çizgili ama çizgiler ince herkes açık renk kötü olur falan dedi ama ben yanımda yedek götürcem zaten sizce değiştirmeli miyim
Zehra9616 Hamilebirannee sen giyiceksin milllete nie telesa almis boswer cnm yaa salla icine sineni yap sen
Aycan051415 Hamilebirannee millete bakma zaten kirlenmiyo bile içine ne şimdiyse onu al yemeğinde olcakmiszaten bosver milleti
Hzlkaya Hamilebirannee kızımda beyaz dantelli almıştım lohusa takımı iç gösteriyordu ama sabahlık giyip dolaştığım için sıkıntı olmadı sonra geceliğim kan oldu alt üst takımını giydim 2 gece kaldık zaten kullanışsızlığı ve iç göstermesi dışında bir sıkıntısı yoktu oğlumda pentiden mavi beyaz çiçekli takım ve gecelik aldım emzirme özelliği çok iyi
cerenmina Hamilebirannee milleti ne ilgilendiriyor bosver. Ben de birini siyah önden düğmeli birini de pati desenli önden düğmeli aldım. Önemli olan rahat olması. Tabii benim kayinvalide gitmiş bana ince dantel detaylı pijama almış. Bunun üstünü koy foto çekilirken giyersin diye ama koymayacagim. Bosver kimseyi takma