Nazlimom Dilayy benimde rüyalarıma girerdi eşimin akrabası mersin den yeşil erik göndermişti yemiştim bi güzel cinsiyetimizde erkek😄
Dilayy Nazlimom Benim bu ikinci gebeliğim oğlum var bi tane ben onada asererken erik istedim ilk oglum oldu bunda öyle bir şey olmadi ama rüyamda gördüm sadece acaba bilinçaltı mı diyorum ama bilmiyorum hayirlisiyla kizim olmasini cok istiyorum çünkü 🥰
Dilayy BirPatiSever Deryaasn Ayy haklısınız inanin aklima dahi gelmedi uyandm yazdm hemen merakimdan düzelteyim hakkınızı helal edin
BirPatiSever Dilayy keşke bi yiyecek içerir falan yazsaydınız başlığa, o kadar hamilenin olduğu yerde bi de en çok aşerilen şey. Mevsimi de değil 😏
Zehra9616 Dilayy sag kosedeki 3 noktaya bak cnm ama fazla yorum alincada degismiyo bazen zamani gecio
Asyaaa35 Dilayy bende ruyamda cok görüyorum normalde de aşeriyorum eşim bir kere buldu getirdi ama ateş pahası birdaha istemedim cinsiyetle alaksı yok bence benm kızım olacak mesela🤷🏻♀️
Ferii95 Ben de 2 gün önce gördüm. Asermedim de. Normalde çok severim ama çok şükür hamileliğim de asermedim. Bence de cinsiyetle alakası yok benimki kız 😊
Dilayy Ferii95 @Asyaaa35 teşekkür ederim gerçekten yorumlariniz için insallah öyle olur benmkide hayırlısıyla 🙏🥰