Cap4471 Özel System hastanesini ben biraz pek begenemedim Kayseri’de çok çok onerdiginiz bir kadın doğum doktoru var mı?
Derininannesi_ Cap4471 tekden hastanesi özlem katırcı ben aşırı memnunum harika bi doktor şiddetle tavsiye ederim
Duygu388 Cap4471 Bense sistem hastanesine gidiyorm Eda ülkü Karakakılıç hamileliğin başından beri neden memnun kalmadın
Cap4471 Duygu388 bende Hüsne bostana gittim kadın sadece muayenede ilgileniyor Instagramdan folik asit kullandım bitti yeniden almam mi gerekiyor diye soruyorum üstünden 1 hafta geçti hala cevap vermedi
Duygu388 Cap4471 numarasını al bebeğim direk odasına bağlan ben öle yapıyorm hatta tahlil yaptığımda sen git ararız diyolar beklemiyorm bile sonuçları hemen ararlar beni bnm doktorum ilgileniyo önce şikayetlerimi dinliyor sonra ultrasona alıyor bebeğe bakıyor mutlaka her gittiğimde de renkli ultrason verir yüzü görünsün diye hep resimleri var bebişimin 😊🐣
mirage333 Cap4471 cep telefon numarasini neden vermediki? Özeldekiler veriyor hep bildigim kadariyla.
mirage333 Cap4471 giriş ücreti dediginiz nedir? Cemal ünlü nün muayene ücreti 450 tl, doktora göre degisiyor.
Busraaksel Dünyam Hastanesi Aynur Simur kadar ilgili bir dr görmedim. Odasına girdiğinizde en az yarım saat ilgileniyor bilgilendirmeler yapıyor. Siz sormadan aklınıza takılabilecek her şeyi anlatıyor mükkemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
muallimehanimmom5 Cap4471 hüma hastanesi M. Cahit gözüakca doğumumu yaptım. Doğum şeklini tamamen sana bırakıyor sabırlı ve açıklayıcı anlatımı felan ben çok memnun kaldım
Zumra_temiz50 muallimehanimmom5 bende ilk defa gidicem bu hafta doğum ücreti felan nasıl ikinci hamileligim sanırım buda sezeryan olucak anlatır misin
muallimehanimmom5 Zumra_temiz50 Ben Kasım ayında yaptım doğumumu 160 TL muayene ücreti vardı doğum fiyatı 3500 civarı dı ama şimdi nasıldır bilmiyorum artmıştır diye tahmin ediyorum Doktorumdan çok memnun kaldım doğum şeklini tamamen size bırakıyor. Normal yada sezaryen farketmiyor ben spinal sezaryen oldum iyiki de olmuşum çok kolay ve hızlı oldu 🤗 Her muayene gittiğimde ben sormadan ayrıntılı bir şekilde anlatıyor ayrıca sorum olduğunda açıklayıcı cevapları veriyor Doğum sonrası 1 gün hastanede yatıyorsunuz yanınızda 1 refakatcı kalıyor ama ziyaret saatleri içinde istediğimiz kadar kişi geldi sorun yapılmıyor yani Cahit hocadan da hüma hastanesinden de ben memnun kaldım umarım sizde memnun kalırsınız 🤗🤗🤗
Zumra_temiz50 muallimehanimmom5 teşekkür ederim inşallah yarın gidicez bakalim daha önceden de humada doğum yapdım fakat o ersad batmazdı şimdi onun fiyatları yüksek geldiği için değiştirmek zorunda kaldm
Tubakay muallimehanimmom5 sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah Hüma çok temiz değil diye duydum eskiden şimdi nasıldı kısmetse ben de orada düşünüyorum Erşad bey doktorum hemşireler temizlik hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim 😊
muallimehanimmom5 Tubakay amin herkesin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah 🤗 Normalde aşırı titiz biriyimdir temizlik noktasında sürekli yerleri silmeye felan gelen görevli vardı oda içinde tuvaleti felan temiz di odaları küçük tek sıkıntı bence o azar azar ziyaretinize gelirlerse oda çok sıkıntı olmuyor sezaryen doğum yaptım 1 gün yattım zaten 🤗
Mery38 Cap4471 dünyam Hastanesi Züleyha güzel der susarım siz Instagram sayfasına bakmanız yeterli… İbrahim demir berbattt