Elika0 baloglusuuumm alır canım test ver pozitifsen büyük ihtimalle seseryanla doğumunu yaparlar. Az kalmış git hiç riske arma
elaweannesi baloglusuuumm nasıl canım bende post çatımda konuyla ilgili kuru öksürük mahfetti beni sende war mı 5 dk da bir bide boğaz ağrısı yutkunamama şişkinlik soğuk ter halsizlik güçsüzlük ewwel gece 3 de uyandım daha uyumamışım düşün bitkinlikten öldüm bugünde burun tıkanıklığı başladı napayım bilemedim
omerim32 baloglusuuumm kuzenım dvlettendogum yaptı tam dogum olacagı gun korona oldu bır ya da ıkı hafta tam hatırlamıyorum dogumu erteledıker
baloglusuuumm Elika0 pozitif çıkar çıkmaz alırlar inşallah çok korkuyorum ya yavrumdan nasıl ayrı kalıcam kafayı yicek gibi oluyorum
Nurrrtkn42 Kuzum Doğum için alıyorlar ben 19+4 ün covid testim pozitif 3 gündür yatıyorum devlette sürekli ultrasona giriyorum bebek iyi çok şükür yanımda ki odada gebe var aynı 39 haftalıktı oda bugün sezeryana alacaklardı o da pozitifti
csmaknc baloglusuuumm 3-4 günde negatife dönüyor bolca mandalina portakal falan tüketin 3-4 geçince test verin allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 💕💕💕
baloglusuuumm elaweannesi hepsi var bende şimdi test verdim inşallah negatif çıkarız doğuma giricem ölüyorum stresten
elaweannesi baloglusuuumm şimdi mi giriyorsun canım doğuma ya çok zor ya Allah sanada bana da şifa wersin hayırlı doğumlar olsun inşallah
baloglusuuumm elaweannesi test sonucuna göre yA yarın ya cumartesi yavrumdan ayrı kalmak en çok zoruma giden olacak inşallah negatifimdir helak oldum resmen koku tat kaybı oldu mu sende
elaweannesi baloglusuuumm yok canım o yok sende war mı o da o yok diye ağır soğuk wlhınlığına yoruyorum ben hala ondan test wermedim bilemedim
Esranur_uzkan @“Nurrrtkn42” Bende dün pozitif olduğumu öğrendim eve gelince 23+3’üm kendimce karantinaya aldım kendimi bebeğimi düşünüyorum sen kendin mi gittin yatış yaptılar yoksa onlar mı gelip aldılar geçmiş olsun bu arada herkeze🌸🌸
Nurrrtkn42 Esranur_uzkan canım benim kronik epilepsi hastalığım var ben nöbet geçirdim öksürük krizleri arttı ambulans çağırdık öyle gittik yatış verdiler yani biz kendimiz gittik
Selime28 hilalsp neden okadar erken şuan bende pozitifim bir haftadır şuan 34.3 ama bana herhangi bisey denmedi ve bebeğe bile bakmadılar hareketleri iyiyse sıkıntı yoktur dediler lütfen cevaplarmisiniz çok merak ettim başka sıkıntımı vardı çünkü bende hafif geçirmedim hastane yatisi bile soylediler
Tugce111 hilalsp merhaba 34+4 deyim pozitif oldugumu öğrendim beni doğuma almadılar sizi neden doğuma aldılar