umraanbrs canım bende 7 gundur covıdum bugun karantınam bıttı cok sukur ama 36 haftalıgım suan bu belırtıler bende bardı test yaptım pızitşf cıktı bence bır an önce git test ver ilaç veriyor doktor zaten kanındakı degerlere bakıyor doktorum enfeksıyın doktoruna gorun dedı kadın dogum doktorum oda baba öksürük şurubu antıbıyotık bırde parol yazdı enjektor ıgne 0.4 ml kan sulandırıcı verdı tahlıl felan verdım crp degerım ve covıd ıle alakalı bır ıntıhap varmıs yuksek cıktı haftaya salı kontrole gelveksın dedı enfeksıyın doktoruna gorun derım gorunmedıysen eger allahtan 2 doz bıontec aşım var doktorumda dedı aşılı oldugun ıcın ayakta atlatırsun dedı öksürük ve hafıf burun akıntım var sadece onun dısında ıyıyım cok sukur rabbım korusun bebıslerımızı bızlerı saglıkla kucaklarımıza alırız ınşallah 🤲bol meyve tuket gunde bır bardak lımın sıkıo iç pekmez ile karabıber karısımı yap karaturpu oyup az bırsey delıo içine bal koy sabaha kadar o bal sızsın bardagın ıcunr onu tuket tavuk ve kemıklı etkı corba tuket ve bol ılık su ıc ben bunları yapıyorum carsamba gunu karantınama bıtıyor ınşallah bır an once hafıf gecırıp negatıfe donerız hayırlısıyla 🤲bende tedırgınım bebegım ıcın ama dua etmekten başka çare yok sonuvta bu bedenlerımızın cocugu bıze nasıp etmesı hersey allahın elınde kuran ac bol bol dınle ben sabaha kadar telımde kuran calıyor sende oyle yap guzel dusun guzel olsun atesınıde her gun ölç yuksek ateş ıyı degılmıs canım ben hergun evde kendım ölçüyorum