burcakayan Merhaba kızlar 23 +6 haftalık olduk ve uyku sorunu yaşıyorum ayrıca inanılmaz derecede belim ağrıyor. Skalyozum var iyice bükülüyor sırtım . Geceleri uyuyamıyorum ağlıyorum . Bebek doğmadan uykusuz kaldım resmen .
Annekuzusu_0 burcakayan benimde 2 gündür aşırı bel ağrım var bacağıma vuruyo ve çocuğun hareketleri azaldı tedirginim haftamız aynı sizin nasıl
edatopcu27 burcakayan 32+2 olduk neredeyse iki aydir düzenli gece uykum yok psikolojim iyice bozuldu artık
Fasulyem2 burcakayan hamile yastığı deneyebilirsin. Bi de parol içip miyatsan belki bi gece de olsa rahat uyursun. 23+2 den bildiriyorum maalesef 2 saat falan uyuyabildim agrım sızım yok ama uyuyamıyorum nedense 😕
Zba Ben de 24. Haftayim sürekli uyanıyorum benim de belim çok ağrıyor bu aralar. Biraz erken mi başladı bu uykusuzluk ağrı vs anladım ki
Sardunya_pencereonu Aynı durumdayım belim ve uyku düzensizliği sanki çok erken başladı Allah yardımcımız olsun 24 haftalık oldum bugün.
Gamze_5925 Bende 21 deyim henüz ama benimde çok erken bı şekilde bel ağrım ve uyku problemim oluştu şuan bile saat ,6 ya on dakika var ve haylen uyuyamadim 😐
burcakayan Gamze_5925 Sabaha kadar on yer değiştiriyorum evde 😢 Uyuyamıyorum artık uykusuzluğa dayanamıyorum 7 gibi uyuyorum 11 de yine ayaktayım 😢
burcakayan Annekuzusu_0 Bebeğim gayet hareketli canım ama belimin ağrısı bacağıma vuruyor uyku yok geceleri 😢
Mrvsk1 Merhaba bende daha 5 haftalık hamileyim ama dünden beri hep uyanıyorum dün 3 de uyandım bugün 5 te alarm gibi bide geri uyuyamıyorum neden 😥
Annekuzusu_0 Mrvsk1 o zamanların kıymetini bil kuzum diyecemde bendede vardı o ara uykusuzluk biraz strestendi
Gamze_5925 Annekuzusu_0 Canım korkma benimde belim kırılmış gibi ağrıyordu 2 gündür hiç ses seda yoktu bizim çocuktan hiç oynamiyordu bugün gene baktım ordan oraya oynuyor şükür ve benimde geceleri özellikle tek taraflı bacak ağrım oluyor
Derininannesi_ burcakayan bende öyleyim skolyozum var kuzum doktorum magnezyum verdi cok iyi geldi ama uykusuzluk hep var maleseff