Nur-01-35 poyrazinannesi3547 canim ben ultrasyon için randevu alacağım alamıyorum ya dün perşembe 15 te bayağı uğraştım telefon da açmıyorlar
poyrazinannesi3547 Nur-01-35 Ah canım ya dert valla oraya randevu bende gtcem kontrole tam alıyorum başkası almş oluyo 2 30 gbi aramak mi lazım bilmiyorum bende arycam haftaya
Yamantosunannesi Bayraklı Tınaztepe Galen doktor Ceren Gölbaşı. Allah nasip ederse 2-3 haftaya gelirmiş bebişko🌸
asli3 Yamantosunannesi Ben de ceren hanımda yapıcam inşallah 😇 Doğum ücretini biliyor musunuz ve bazı ekstra tahliller isteniyormuş onlar da fiyata dahil olunca biraz fazla oluyormuş doğum ücreti diye duymuştum
Minigebe Yamantosunannesi hayırlısı olsun bende ceren hanıma gitmeyi düşünüyorum 32 haftaligim memnun kaldınız mı hastaneden ceren hanımdan 🕊🌼
bebegimizibekliyoruz1 Mujjj-de 33.haftaya kadar irem hanıma gittim sıkıntı yaşadım alttan çatı muayenesi edip açıklık sağlamış bebek kanalda 1 cm açıklık var dedi ciğer geliştirici yaptırdı öğrendim ki sadece 1 cm açıklık var bebek kanalda bile değildi boşuna onun vurdurduğu ciğer geliştirici sayesinde 38.haftamda doğum yaptım 2 hafta öne çekti doğumu 33.haftadan sonra arzu hanıma geçtim doğum anında bile bebek kanalda değildi düşün arzu hanımdan aşırı memnun kaldım keşke en başından onunla başlasaydım 5200 dü epidrualli normal doğum 300 tlde eczaneden jel aldırdı kesi olmaması için 3 lü doğumdan önce doğum anında falan sıkıldı bebek aşağıya rahat kaysın çıksın diye ama kanalda olmadığı için kesim oldu mecburen
Mujjj-de bebegimizibekliyoruz1 anladım geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi🤲 Ne zaman olmuştu acaba doğumunuz sanırım yeni yıl öncesi
Ipekcntrk Venus_leo medicanaya bende gidiyorum ama doğum ücretlerini sormadım bi bilginiz var mi acaba doktorunuz kim bu arada 🥰
Merve223 Mminikmucizemmm bende Buca tınaztepeye gidiyorum eski hastalara 5.750 den zam yapmayacağız dediler ama siz böyle söyleyince korkmadım değil. Bebeğin işitme testi için ayrıca ücret alıyorlar mı
asli3 Cotanakk Merhaba 😇 Ben de orada düşünüyorum fiyatını biliyor musunuz? Bir de doğuma ek çok fazla tahlil istiyorlarmış bu da doğum ücretini fazlasıyla katlıyormuş doğru mudur ki 🥴
Cotanakk asli3 ben kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım bir sorun olmadı ekstra tahlil istenmedi. Doğum ücreti henüz güncellenmedi eski fiyat 4500dü :)
Yamantosunannesi asli3 doğum ücreti 4500 tl değişmedi. Bebeğe doğum sonrası yapılan işitme testi de fiyata dahildi ama diğer tahliller hakkında bilgim yok. Allah sağlıklı doğum versin size de☺️
Nurdan54 Ben Tınaztepegalen hastanesine gidiyorum ceren gölbaşı hanima gidiyorum gayet güzel ilgileniyor bı sıkıntım olsa telefon acipta sora biliyorum
Mminikmucizemmm Cizi-kraker özel hastane, ben gayet memnun kalmıştım özellikle Aylin hanımdan ekstra memnun kaldım, hastane gayet temiz ve inanılmaz sıcak ter basıyordu her gittiğimde kışın doğum yaptığım için baya işime gelmişti, ebeler filan da gayet tatlıydı