suleesrky Merhaba kızlar. Ben 20+5 haftalık hamileyim. Belimde 2 tane fıtık var ve sol bacağıma vuruyor inanılmaz ağrı çekiyorum. Daha şimdi böyleyse sonra ne olur bilemiyorum. Fıtığı olup doğumda zorlanan, normal doğumda sıkıntı yaşayan oldu mu acaba ?
MerveEbru suleesrky yengemden fıtık vardı doğumuna engel olmadı canım dikkat et kendine dinlendir zorlama kendini Allah’ın izniyle bişeycik olmaz
Durununannesi46 suleesrky geçmiş olsun canım 🌸 bende de sağ tarafta fıtık var belimde. 20li haftalarımda öldüm ağrılardan. Doktorum fizyoterapiste yönlendirdi. Fizyoterapist tam 1 saat masaj yaptı 2 seans. Belime bant taktı 2 gün kaldı sonra çıkardım. Gösterdiği hareketleri yaptım evde ağrım oldukça. Doktoruma normal doğuma engel olur mu dedim hayır tabi ki dedi. Normal doğum planlıyoruz 32.haftadayım şimdi. 30dan sonra bel ağrısı hafifledi bende. Genelde 20-30 hafta arasındaki gebeler geliyor bel ağrısıyla demişti fizyoterapist. Dediği gibi de oldu 30dan sonra geçti şükür 🙏
Derininannesi_ suleesrky bende de fıtık ve skolyoz var canım doktorum magnezyum verdi baya rahatlattı beni doğuma engel değil dedi benim doktorum bakalım
suleesrky Durununannesi46 Çok teşekkür ederim cevabınız için. Muhtemelen ben de bir fizyoterapistten yardım alacağım bu ağrılar devam ederse. Normal doğuma engel olmamasına çok sevindim. 🌸
annesialisi Bende fıtık değil yırtık var yani başlangıç evresi ama daha acılıymış çok zorlanıyorum ama doğumumda engel olmadı. Geçmiş olsun
suleesrky Derininannesi_ Bende de aynı canım, skolyozum da var. Bakalım inşallah gerçekten doğuma engel olmaz. 🙏🏻