Bebekisteyenn Bu ay inşallah transferimiz olucak ama 1 düşüğüm var kalbi durdu acaba kan pıhtılaşması var mı ? Sizce yaptırmam gerekir mi ?
Esras88 Bebekisteyenn keşke yaptırsaydınız benimde bir kaybım var kalbi durmuştu test yaptırdım çıktı şimdi 35+5 günlük hamileyim kan sulandırıcı kullandım başından beri benimkide tüp bebek
melekmommm Bebekisteyenn canım ihmal etmeseydin bende yaptırdım pıhtılaşma çıktı. Tüp bebek yaptıracagım bende . Yarın hemen gidip genetik doktorunda test ver . En fazla bir aya çıkıyor
Esras88 Boncugummmm önlem amaçlı coraspin vermişti pıhtılaşöa sorunumdan dolayı oksapar vermişti coraspini 32. Haftada bıraktım oksapar iğneme devam ediyorum
Boncugummmm Bebekisteyenn bnm arkadaşm Da kaybetti 12 haftalkken kalp atışı durdu tüp bebekdi. Dün akşam igneyi bıraktrmşlardı o yüzden mi durduk kalbi dedi de canm merak ettm
Bebekisteyenn Kızlar verdim testi 1 aya çıkar dedi ama erkende çıkabilir dedi takip et dedi rahim için ilaç kullanıyorum transfer felan derken 20 günü felan bulur zaten iğneleri zaten kalp atışı duydugunda başlanıyormuş
melekmommm Bebekisteyenn evet yaptırdım tüp bebek öncesi genetik kromozom bütün testleri yaptı doktorum.