Trmerve 2 gün önce beta hcg baktırdım 166.2 di bugün baktırdım 486 sizce sıkıntılı mı kızlar artışı az gibi geldi ama moralim çok bozuldu
Umutduru Trmerve 2 günde 2 kat artması lazım canım seninkisi de gayet güzel artmış.Bu arada ben de dun 38.8 ile hamile olduğumu öğrendim.Yarın tekrardan kan vericem umarım benimkisi de düzenli bi şekilde artmıştır.🙏🏻
bkts Trmerve gayet guzel artmis degeriniz :) ben de 39 la ogrenmistim, onemli olan duzenli bir sekilde artmasi zaten 🤲🏻
Trmerve Daha önce hamile kaldım düşük yaptım o tahlillerimde günlük iki katına çıkmış bu tüp bebek o yüzden yanlış giden birşey mi var diye tedirgin oldum🥲teşekkürederim
Cap4471 Umutduru İkinci sonucunuzu da öğrenirseniz tekrardan buraya yazar mısınız çünkü benimde hemen hemen bu değerde merak ediyorum
Trmerve İnşallah hepimiz için herşey gerçekten güzel olur içini rahatlattınız hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekküretsem azdır 🥲
Trmerve Doktora gittim gayet güzel bir değer dedi yarın tekrar tahlil istedi fakat progesteron hormonum biraz düşük çıktı bakalım