Fatihinuru Kızlar 29. Haftaya girdik ancak bebeğin hareketleri gecem haftalarda daha belirgindi bi kac gündür azaldı gibi hissediyorum bu durumu yaşayan var mi - []()
Serenity12 Fatihinuru Benim ebem ve doktorum bu haftalarda hareket azlığı yaşarsam muayeneye gitmemi söylemişti. En kısa zamanda bir görünün
Gulerdemr01 Fatihinuru 1korkma kuzum bebeklerin yeri daraldığı için ve cok sık uyudukları için hareketleri azalıyormus benm bigün gümbürtülü 2. Gun sakin gecıyo 32 haftalık olduk ara sıra azalıyor sonrabaslyo vurmaya pat pat hele bide cıkolata yedımmı cocugum hoppa cukka 😂😂😂
Ceren_01 Fatihinuru korkma cnm dün bunun için gittim ayakları asagıda diye az hissediyormusum seninde öyledir belki bende böyle post açmıştım herkes bende de oluyor dedi bu haftada normal sanırım
Glr050 Fatihinuru bebek büyüdükçe yeri daralıyor rahat hareket edemiyor o yğzden hareketlerse azalma olabiliyor
Serenity12 Fatihinuru normal bir durumda olabilir ama ben yaşamadım. Gün boyu hareketsizlik varsa gidin bence
samila Fatihinuru söyleki dinlenip çikolata yemek gerekiyormuş bebiş harekete geçerse hiçbir sorun yok ama bebiş hareket hiç etmiyorsa ozaman sorun vardır bi arkadaşım hiç hareket ettiremedi gitti bebişi uyuyormuş olabiliyor böyle şeyler malesef 😬
Kprn000 Fatihinuru 29 haftadayım bende de oluyor bazen o kadar hareket ediyor ki gün içinde sürekli hissettiriyor 1 2 gün ise sadece pıt pıt yapıp bırakıyor doktoruma söyledim gün içinde hareket olsun da ne olursa olsun demişti
Fatihinuru Yok gün boyu hareketsiz değil uzandığımda ve elimi koyduğumda hissediyorum sadece iki uç gün önceye kadar daha da hareketli idi
Mrv58 Fatihinuru o bende de olmuştu 28+5 de ben de korkmuştum gittim bı sorun yok dedi siz de içiniz rahat etsin bı gidin isterseniz
nazlinurkussan Fatihinuru bence siz yine de bir görünün bir şey yoksa da görevliler bunu size söylesin, şimdiden mutlu doğumlar ☺️
Annesininbalii Bugün de beenim bebeğim çok hareketli iki saattir hiç durmadan hareket ediyor , surekli oradan oraya kayıyor ,33. Haftadayim