Ozlem2206 Aselballll bugün kontrolümüz var bende çook merak ediyorum 1 aydır görmüyoruz oğluşumu en son 28de 1400dü şuan 32+1 olduk 🥰 bende 10 kilo aldım tam😬
Mrv58 Aselballll sağolun bazen denk geliyorum fazla olanlar oluyr benimle aynı haftayken ama doktor uyumlu diyince normal demekki diyorum ne iri ne küçük orta gibi değil mi
Ikra-ensar-06 Aselballll bizde şimdi 23 haftalığız 55 le hamile kaldım şimdi 57 kiloyum oğlum ise 490 grm 💙😍
Gamze_5925 Ben 22 haftalık oldum oğlum 440 gram bende zaten kilolu hamile kaldım 73 le kaldım ve malesef şuan 84 um
Ozlem2206 Aselballll maşallah hepsine bende öğrendim geçtiğimiz perşembe gittik çok şükür herşey yolundaymış🥰
ikizlerimibeklerken- Bizdende 35+1 den selamlarr bende hiç kilo almadım aksine -4 verdim 🙈 Ekstra bir diyet yapmadım bu arada, genelde soruluyor 😂 Bebişim de 34.haftada 1400 dü kilosu 🙏🏻🌸
defneveannesiii Aselballll 78 kiloyum 13 kilo aldım. 31 haftalıkken bebeğim 2 kiloydu. Doktorum bacak boyunun uzun olduğunu gelişiminin çokiyi olduğunu söyledi
ikizlerimibeklerken- Aselballll abartı derecede yemiyorum açıkcası. Yani diyet yapmak için değil canım istemiyor normal standart besleniyorum. Bazı kişiler ağzının hiç boş kalmaması lazım falan diyorlar ama boş bence. Doktorumun dediği önemli benim için. Ben zayıfladım evet cokta korktum acaba bebegime yetemiyomuyum diye. Her doktora gitmemde de sorarim doktoruma yavaşladımı kilo alması iyi mi yeterli mi diye doktorum hep bi sorun yok bebek haftasına göre iyi diyo önemli olanda bu benim için kuzum🙏🏻🌸