zeynepsakr Kızlar 12 haftalık hamileyim . Şuan hisar çamlıcada gittiğim bir doktor var yalnız emin olamıyorum. Pek ilgilenmiyor ultrasonda 1,2 dk bebeğe bakıyor yazılacak ilaç varsa yazıyor hemen gönderiyor.. İçime sinmiyor yardımcı olur musunuz
Deletedmom_30 zeynepsakr ben o hastanede Umut hanima gittim ve orda dogum yaptim harika bir hastane ve doktor
SnurY zeynepsakr medipol camlica hastanesi, Zeynep elmalı. Hem ilgili bilgisi hemde hastanenin gelişmişligi ulturason cihazi kalitesi açısından tercih edilebilir. Ümraniye birçok hastane cok eski ve yetersiz, ulturason cihazlari ozellikle
Ozgekaraoglu zeynepsakr çakmak erdem hastanesinde kadriye şener vardı o gitti , arkadaşım ben funda hanimda dogum yaptim cok iyi bir kadın cok anaç dedi , cinsiyet öğrenmek için ona gidicem inşallah.. 1 ay sonra
momeda Santralde aeden klinik fatoş özlem yıldırıma gidiyorum gerçekten ilgili bir doktor çamlıca hisarda da özgür hanım çok iyi
Zynpcbi SnurY bende çamlıca medipolde kerime hanıma gidiyorum acaba size hiç renklide gösterdimi renkli ultrasonu varmı bilgi verirmisiniz
Ozlemclr edamutlu12 Siz Adalet hanıma gittiniz mi acaba doğum yaptınız mı rahat mı dogumu acaba bilginiz var mi
edamutlu12 Ozlemclr adalet hanımda bütün kuzenleim doğum yaptı herkes çok memnun kaldı üç tanesi normal iki tanesi de sezeryan oldu sadece çok gülmüyor ben de gittim doktor arayisindayken soğukkanlı ben çakmağa gidiyordum şimdi aralarında fiyat farkı çok arttığı için ya adalet hanımi yada Fatma lütfiye hanımı tercih edeceğim. Ama çakmak erdem dusunurseniz gözüm kapalı Zeynep yeşim hanıma gidin derim.
G_M_Z SnurY ben Zeynep hanıma gidiyorum şu an 36.haftamdayım ve kendisi renkli ultrasona 26.haftada başladı her gittiğimde önce siyah daha sonra renkliyle bakıyor 🥰
bsraaa00 Bende çamlıca medipol Ayşe kavasoğluna ilk defa yarın gidicem ama hisar hastanesindeki Umut hanımıda merak ediyorum 🤦♀️
Deletedmom_30 bsraaa00 coook iyi bir doktor ben umut hanimda ve o hastanede dogum yaptim asiri oneririm harikaydi gercekten
Deletedmom_30 Gkcdnyyn coook iyi bir doktor ben umut hanimda ve o hastanede dogum yaptim asiri oneririm harikaydi gercekten
Ozlemclr edamutlu12 adalet hanımın kesi atıldığında normal doğumda dikisini merak ediyorum acaba normal doğum yapan kuzenleriniz sıkıntı çektimi