berilzumrut511 Merhaba arkadaşlar 🥰 6+6 haftalık hamileyim vajinama arada baskıyla beraber ağrı giriyor sanki orda damar atıyor gibi kalp atıyor gibi oluyor neden olur bu acaba bu haftalarda normal midir?
Nessozz berilzumrut511 hem bebek yerleşiyor hem de rahmin kendini bebeğe hazırlıyor canım ilk haftalarda çok normal endişelenme 🥰🥰
berilzumrut511 Bkrts_irem6513 çok teşekkürler valla rahatladım bende yoksa bi sorun var o yüzden mi oluyo diye düşündüm
berilzumrut511 gurbetcianne97 çok teşekkür ederim ödüm kopuyor neden bu kasılmalar diye büyüsün büyüsün oh 😅😅
gurbetcianne97 berilzumrut511 rahatlamaya çalış bundan sonra sürekli bi yerlerin ağrıyıp sızlayacak. 😄 dayanılmayacak şekilde ağrılar olmadığı sürece ufak tefek reglimsi, sancımsı, nabızımsı falan hareketler olduğu sürece rahat ol. ☺️
berilzumrut511 Nessozz çok teşekkür ederim iyi şeyler duymak ne güzel ya o kadar bıktım ki kötü şeyler duymaktan rahatladım valla rabbim herkesin gönlüne göre versin teşekkürler cevabınız İçin
berilzumrut511 gurbetcianne97 çok teşekkür ederim zor hamile kaldım ve bir kayıpta olunca insan istesede pek rahatlatamıyor 🤦🏼♀️