Kizlar merhaba sizden bir fikir almak istiyorum ikinci gebeligim zorunlu sezeryan olucam 1 ay icinde ozel doktorum vardi fakat 2 kere ust uste zam yapinca ayrilmak zorunda kaldik (kendisi cokta ilgiliydi ama butcem yetmedi) sonra baska bir tip merkezinde baska bir doktor bulduk oda iyi bir doktormus oyle duyduk daha bir iki kere kontrole gittim birde ekstra olarak izmir tepecik ege dogum evine de gidiyorum kontrole gecen gun gun tepecige gittigimde nst de iki tane sancim cikti ve doktor benim hastaneye uygun yatmami gordu 2 gun yattim neyse yani o sure zarfinda yeni ozel doktoruma defalarca vatsaptan ulasim sagladim (goruldu yapti) ama kendisi bana bir cevap dahi vermedi eski doktoruma yazdigimda aninda cevap verdi ve aklimdaki korkuyu giderdi simdi ben bu eski doktoruma donemem butcem yetersiz ama tepwcik ege dogum evinde dogum yapip sezeryan olarak memnun kalan varmi yani hak etmeyen bir doktora o arayi vermek istemedim kisaca kapora vermistim geri alsammi diye dusunuyorum bi fikir verin siz olsaniz naparsiniz dedimki ilgisiz birdoktordansa devletteki doktorlar daha iyingeldi bana yani her soruma cevap verdiler