ryhsi Kızlar merhaba , doktorum süt arttırıcı olarak iki damla önerdi. Birincisi Bestlak diğeri ise Galactago. Hangisini tercih edeceğim konusunda biraz kararsız kaldım. Bu markalardan birini kullanıp memnun kalan var mı? veya önerisi olan
2bebe1gebe ryhsi bestlak kullanmıştım ben sütümde çok iyi geliyordu ilk doğumda 2.doğumda baita kullanmadım sonradan kullanmaya başladım ve kulladıktan spnra sütüm arttı
bykarakan ryhsi galactago yu banada önerdi ama ben almamıştım çünkü bir sürü süt yapan besin var onlarla takviye edin bence tahin dere otu gibi
NBA ryhsi bestlak damla iyi canım sezaryen olanlara veriyorlar normalde 4 damla kullanıyorsun gün içinde baya işe yarıyor
ryhsi 2bebe1gebe Yaa öyle mi ne güzel çok sevindim sizin adınıza , teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🌸
ryhsi NBA Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım bestlak damladan çok memnun kalan var anladığım kadarıyla
Mtzkuzum ryhsi ben bestlak kullanmıştım ve boş bol tahin pekmez yiyip su içiyordum çok güzel sütüm olmuştu ☺️
Mtzkuzum ryhsi su içmek birde zayıflatıyor gece kalkıp bebeği emzirirken 2 litre su içmişliğim oluyordu sabaha kadar hiç rejime gerek kalmıyor 😄
ryhsi Mtzkuzum Evet doktorum bol bol su iç dedi banada birde havuç tüket havuçta çok süt yapıyor demişti aklıma gelmişken sizede bir önerim olmuş olsun 🤭