Acemianne9 Merhaba anneler. Bir türlü içimize sinen bir isim bulamamışken bugün birden Selim ismi hoşumuza gitti tam emin olamamakla birlikte sizlerinde fikirlerini almak isterim. Kulağa nasıl geliyor? Sizin çevrenizdeki Selimler nasıl ☺️
Birtazeanne Acemianne9 anlamı çok güzel kurandada geciyo çokta güzel geliyo kulaga.. bende çok istedim eşimi de zor ikna ettim :) bizde bi ismini selim koyucaz inşallah.. araştırdığıma göre de çok akıllı oluyomuş ben yavuz sultan selimin hayatını çok araştırmıştım daha önce ondan etkilenip koymak istedim:)
ilkanneligimmm Acemianne9 bir oğlum olsaydı koymayı düşündüğüm isimler arasındaydı en yakın arkadaşım Selim Mirza koydu çok hoşuma gitmişti :)
gurbetcikizii Acemianne9 bence çok güzel canım çok fazla olmayan bi isim bide yani ben en azından çok duymadım çevremin geniş olmasına rağmen sadece yavuz selim diye bi kuzenim var oda çok sakin bi çocuk maşallah 🥰
startown Acemianne9 bu isme sahip olanlar gerçekten halim selim yumuşak huylu oluyorlar.Ben beğendim şahsen 😍
Acemianne9 Birtazeanne evet sanki Selim deyince bana akıllı uysal bir karakter canlanıyor gözümde ben de öyle olmasını isterim inşallah bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
Acemianne9 gurbetcikizii evet benim çevremde de olmaması tercih sebeplerim arasında inşallah bizimkide sakin olur ☺️