Cigdemm1 Merhabalar, pazartesi doktora gittiğimde doktorum 6+1 demişti ama son adet tarihine göre 6+4tü şuan 7. Haftaya girdik ultrasona göre 6+4 ozaman yani doğrusu hangisi anlamadım ilk gebelik biraz acemiyim?
Imasleeper Cigdemm1 ultrason da bazı ufak aksamalar olabilir sizinkide çook ileri tarihli ya da geri tarihli değil endişe edilecek bişey değil yani. Bebişin gelişimine göre de oynar, adet tarihine göre de oynar 2 hafta dan fazlası yada gerisi sıkıntı yaratır :)
Meri3220 Cigdemm1 2 3 gün yada 1 hafta gibi değişiklik olabilir bebeğe bağlı bu bazen geç döllenme oluyor bazen bebek gelişimi önde yada geride oluyor o yüzden. Son adet tarihi baz alınıyor ama ultrason daha net sonuç verir sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Miniklimonum Cigdemm1 bebeğim ultrasonda bir kaç gün öne ya da geriye atabilir benim adet tarihime göre hep 2 hafta geri çıkıyordu haftam ama bebek değil bebek fazla fazla çıkıyordu hep hatta geç döllenme de olmuş olabilir benim öyleydi 28.haftaya gelince ultrasonda 30 çıktı haftasını yakaladı çok şükür yani sende de öyle olabilir bazen gideceksin 1 hafta bile önde çıkabilir :) bazen bir iki gün geri bunlar korkulacak şeyler değil kafana takma sakın bebeğin kilosu sağlığı kalp ritmi yerindeyse olay tamam :)
Cigdemm1 Hepinize çok teşekkür ederim sağolun. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻