busraaras00 Kızlar bi anda dişim ağrımaya başladı, resmen başıma çeneme her yerime vurdu. Şu ana kadar hiç diş ağrısı çekmiş biri de değilim, malum ağrı kesici de kullanamıyoruz ağrısını geçiren en etkili yöntemler nedir? 😥
Betus32 busraaras00 bugün benim de diş ağrım oldu birden hemde. 11. Haftaya girdim 😥dişlerim kötü olmaz inşallah çok korkuyorum
Bsrktl busraaras00 kadın doğum uzmanınızla görüşün diş hekimleri uzman onay verdiği takdirde tedavi edebiliyor dişi boş yere acı çektirmeyin kendinize az bir zaman değil malum geçmiş olsun 🙏🏼
8899ilknur Ah canım benn on gündür ne çekiyorum bir bilsen denemediğim yapmadım kür kalmadı hepsi anlık rahatlatıyor sonra tekrar başlıyor 😭🥵 Allah’tan parol içebiliyoruz da öyle biraz rahatlatıyorum kendimi gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun
busraaras00 Herkese geçmiş olsun kızlar bakmak gerek gerçekten yoksa ağrısı fenaymış. 🥲 benim şuan sızı geçti gibi sarımsak çiğnemek iyi geliyor diye okudum direkt sarımsaklı yoğurtlu mantı yapıp yedim karnımda doysun 😅 geçti sonra. 😂 Ben hep dişlerimi fırçalayıp sonra da diş ipiyle ve ağız suyuyla temizlerim inşallah geçer sizinkilerde 🥰