tosbikveannesii Nnurdan biraz ağrılarım var canım haliyle.s açılmam bence hızlıydı sabh 9da tam açıklık oldu ama ıkınma beni mahvetti yazacağım inşallah bende hikayemi 😌
Serapmehmet_19 tosbikveannesii Allah yardımcın olsun canım benim, hakkında hayırlısı olsun inşallah, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Eliffmeva tosbikveannesii ayy benim de ilk doğumun olacak Allah sağlıklı doğumlar versin canım çok heyecanlandım senin adına Rabb im sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🌺
tosbikveannesii Eliffmeva hayırlısıyla aldım kuzum ben şimdi yanımda yatıyor darısı size olsun inşallah bir avazda kurtarsin Rabbim 🤲
Sultannbstrk tosbikveannesii çok sevindim canım amiiin inşallah rabbim hayırlı ömür sağlık versin tüm evlatlarımıza 🥰
Eliffmeva tosbikveannesii hikayeni herseyini doğumun başladığını filan nasıl anladın merakla bekliyorummmm😅🤭🤭
Serapmehmet_19 tosbikveannesii yaa güzelim maaşallah Rabbim size bağışlasın gözün aydın, inşallah darısı bizee çok sevindim senin adına 😍❤️
Edanur0619 tosbikveannesii didemmmm yaaa doğum haberini burdan aldımmm çok sevindim bebeğim şükürler olsun 🙏🏻♥️
Papillion tosbikveannesii Başarılı bir doğum geçirmene çok sevindim. Geçmiş olsun sana. Uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum allah bağışlasın 🙏😊
Eliffmeva tosbikveannesii yaa canım Aminn cuma nın hatrına Bende almak istiyorum evladımı kucağıma artık yürüyüş yapıyorum düzenli hurma yemekten içim dışıma çıktı 🤲🤷♀️😅
tosbikveannesii Edanur0619 saol kuzum brnm darısı başına artk Sagsalim alırsın kucağına İnşallah sende 🥰
Eliffmeva Papillion kac haftalık oldun canım bende aynı şekilde hiç bir belirtim yok hala beklemedeyim salı günü kontrolüm var inşallah açılmam vardir🤭😅🤲
tosbikveannesii Eliffmeva ben yemiştim ama 1cm açıklıkla gittim boşver dene ama geleceği zamanı kendileri seçiyor 😁
Papillion Eliffmeva 39+6 yani 40 haftalık sayılırım. Benimde pazartesi kontrolüm var. Açılma yoksa ya da hâlâ tam olarak kanala girmemişse muhtemelen sezaryen olcak. Ve bu benim hiç istemediğim bir şeydi. Umutsuz ve mutsuzum bu konuda 😒
Eliffmeva tosbikveannesii yaa aynen ama bi görsen ilk bebiş diye herkes başımda doğdu mu doğdu mu🤦♀️doğmadı kardeşim Allah Allah size ne benim bebemden ahh şu büyükler 🤦♀️😅😅