Zeynepnacar canım 37+0 da bende sezeryanla doğum yaptık aynı şekilde benim bebeğimide küveze aldılar hiç göremedim, hiç merak etme sezeryan doğumlarda bu oluyor çok bebekde, sebebi ciğerlerindeki suyu tam atamıyor, normal doğumda kanaldan sıkışarak geçtiği için çıkarıyorlarmış suyu ama sezeryanda kalabiliyor ciğerlerde bir miktar su oldugu için havayı tam dolduramıyor ciğerlerine bu sebeple hızlı nefes alıp veriyor solunum sıkıntısı dedikleri bu. Normalde 60ın altında olması lazım benim bebeğim doğumdan sonra 90 larda alıp veriyordu. Sabah 10 da doğum yaptım ertesi akşam 17:00da getirdiler kuzumu. Biliyorum çok zor o psikoloji ama emin ol şu an çok iyi bakılıyor sende bu arada kendini toparla, tuvalete çık bol bol yürü açıl, sütünğ her 2 saatte bir sağ yoğun bakıma götür, gazını çıkar, kendini güzel besle sütün insin hemen. Kuzun en kısa sürede gelecek inşallah. Çok basit birşey hiç üzülme çok çok dua edicem 🙏🏻 Benim oğlum 1 aylık oldu bugün, çok şükür küvezden çıktıgından beri hiçbirşeyi yok sende hiç endişe etme kendini toparla oda gelecek annesi o geldiğinde enerjik dinç olmak için bu zamanı iyi değerlendir ☺️