elaweannesi NizCan şu an yatakta ızdırap çekiyorum 38+2 uyuyamıyorum hastayım halsizim kuru öksürük boğaz şişkinliğine ağrı nefes daralması ws mafoldum
Ayguns NizCan 38+4 baş ağrısı bel ağrısı mide yanması tüm bunlarla mücadele edip uyumaya çalışıyorum 🤦🏻♀️
Miniklimonum NizCan canım ben 32yimde bişe sorcam ben gönüllü olarak sezeryan istiyorum doktora 38.haftada ameliyat olmak istediğimi söylesem alırlar mı acaba ben 40ı beklemek istemiyorum belki biliyorsunuzdur :)
NizCan elaweannesi yaa aynıyız desene 🤭 Allah şifa versin kuzum hayırlısı ile hemen cecik kucağına alırsın
Ria Bugun tam 38 olduk. Beni yarin doguma aliyorlar. Gebelik sekerim oldugu icin. Heyecanla bekliyoruz oglumuzu😇 Henuz isme karar veremedik🙈
Ria Annebaba23 coook heycanliydik sagsalim aldik kucagimiza tv izler gibi onu izliyoruz heycanlan😀 inanamiyor insan😍 sizin kac haftalik?
OVAm NizCan uykusuzluk, bel ağrısı kasık ağrısı ile yola devam bir an önce doğsun istiyorum sağlıkla 😟🙏
Annebaba23 Ria ayy maşallah Allah analı babalı sağlık sihhatle büyütmeyi nasip etsin ❤️ 38 haftalık benim de tansiyon problemim var cuma günü gün vericekler dua edin 😊