Zilananne Kızlar çatlak Kremini ne zman kullanmaya başladınız kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı?
Emineso Zilananne 12.haftadan sonra kullanmaya baslamalisin demisti doktorum bio oil ve lireac kullanmami onerdi suan sadece bioil kullaniyorim
uzaldlal Zilananne bende lierac almıştım set olarak onu kullanıyorum ekstra olarak annem zamanında vazelin kullanmış çatlağı yok denecek kadar az bide vazelin kullanıyorum 24. Haftadayım henüz çatlağım yok 12. Haftadan sonra kullanmaya başlarım umarım kimsenin çatlağı olmaz 😂
Nessozz Zilananne 12 den sonra lierac kullanmaya başladım hiç bir işe yaramadı 20. Haftada belimde ufak ufak görünce hemen değiştirdim badger kullanıyorum şuan hem kremini hem yağını. Vücut yapım da çok müsait umarım bunla kalırım :(( sürekli nemli tutmaya çalışıyorum bakalım 😔
Zilananne Eccccee maşallah çok yaa bende zeytinyağı kullanayim o zman nasl kullandın canım anlatır mısın?
Emineso Zilananne guzel ikiside ama benim catlaklarim var yalan soyleyemem duzenli kullanmak cok onemli birazda genetik canim
Meltem_Akgn3 Eccccee nasıl sürdünüz zeytin yağını çok yağlı bişey ya kıyafete yada başka yerlere bulaşma olmadı mı hiç denemedim de bazen bebek yağı sürüyorum ben aklıma gelirse
Adigeseda Clean beauty diye çatlak kremi var kızlar içerik olarak çok doğal ve etkili, yani şöyle sadece karında değil her yerde kullanalirsiniz👍
Zilananne Eccccee maşallah bende oyle yapıyım o zman çok teşekkür ederim canım kıyafete falan sürülmüyor mu? 🌺🤭