Gecegunesi SuzanYzr Allahımmm yardımcın olsun bir an önce sağlıkla gelir inşaAllah doktorun ne diyor bu duruma
SuzanYzr Gecegunesi sancım var ama açılmam 1 cm ilerlemesini bekliyoruz. Elimden geldiği kadar hareket etmeye çalışıyorum
Ozlem2206 Gecegunesi 40 hafta dolduğunda bebek için risk taşımıyor mu acaba doğum zamanını aştığı için dışkını yapabilme durumu oluyormuş allah korusun doktorunuz beklemeyi mi uygun gördü
Gecegunesi Ozlem2206 taşımıyor herhalde bişey demedi bekleyeceğiz dedi aynı doktorda geçen hafta bir arkadaşımız 41+5 te doğum yaptı
Melegim45 Gecegunesi 40+5 oldum hala gelen giden yok sanırım cuma günü yatış verilip suni sancı ile başlayacaklar doğuma öyle dedi doktorum ,😭
Cimen_bebek Gecegunesi 40+3 de dogurmustum bende 😁 Benimkide gelmiyordu zorunlu sezeryan olmustum. Ama hic zorlanmadim hic sıkıntı yasamamıstım ben son gunlerde bile tüy gibi hafiftim cok sukur. Allah yardimciniz olsun.
Gecegunesi Cimen_bebek amiin maalesef ben öyle değilim uzanamıyorum oturamıyorum sırt ağrım var şimdi bide hafif grip olmuşum hiç çekemiyorum :( yoksa bende zamanında gelsin diyordummm
Zhr42 Gecegunesi 39+6 yim dün nişanm geldi ama hiç sancım felan yok pazartesiye kadar gelmese doktor yatiricam dedi suni sancı vericek
Nuray35 Gecegunesi Benimde iki normal doğum buda üç olcak inşallah🤲Çevrem boğdu beni .Arayıp dogurmadin mi niye doğmuyor bir terslikli mi var .🤦🏼♀️Piskolojim alt üst anlicagin canım.
Gecegunesi Nuray35 onu zaten hiç söylemiyorum bide doktorum erken doğar dedi bizde ona göre kendimizi hazırladık gecikince de haliyle alt üst olduk ..
Nuray35 merve100 benim normal doğum nundaymis baş aşağı sancilarda birlikte kanala giriyormuş .öyle dedi doktorum.
Gecegunesi SuzanYzr ben yeni başladım şu doğum başlatan video dedikleri var ya onu yaptım dün gece ve sabah sanki hafif sancılar oldu bide alttan batma oluyor çok fazla