Arelin_annesi Merhaba arkadaslar karaciğer enzimim yüksek cıktı basına gelen varmı asırı derece de kaşıntım var bu sebepten dolayı basına gelen varsa yazabilirmisiniz
Polenpolen52 Arelin_annesi valla benımde yuksek cıktı yarın yıne kan vercem bakalım yuksekse heralde dahılıyeye git der
Crcs Arelin_annesi benim de sınırın üstünde cikmisti. Dahiliye Bi kaç şey daha sorup gebelik kolestazı dedi. Doktorum 37+2′de doğuma aldı bekletmedi. Geçmiş olsun.
ggkca Arelin_annesi benim de 34 veya 35. Hafta gibi yüksek çıkmıştı, doktor kullandığım ilaçları bıraktırdı, şuan çok şükür değerlerim normale döndü.
Ebrutunc Arelin_annesi ah kanayan yaram… sakın ihmal etmeyin babamında yüksek çıkmıştı umursamadı. sizin gibi kaşınıyodu ve vucudu yara içindeydi hastaneye yetiştiğinde artık son evresindeymiş gözünün içine kadar sararmıştı doktorlar artık bırakıp ölmesini bekledi son anda kuzeni karaciğerinin %80nini verdi ve daha önce gitmediği için çok pişman ağrı kesici asla kullanmayın
Esra1- Bir arkadaşımızın dediği gibi evet gebelik koleztazı denildi bende şuan ilaç kullanıyorum muhtemelen bende 37.hafta da doğuma alınırım, Rabbim şifa versin kaşıntı zor her yanım yara oldu
1122334455 Ben ilk kızımda 5 aylıkken başladım 20 21 haftalar da 37 ye kadar kasindim sabahlara kadar ellerimle ellerim yoruldu tarakla hatır hutur kasidim yara bere kan revan içinde oldu 380 420 gibi bir rakam olunca Dr artık hemen alıyorum seni dedi 😱 ve ertesi gün doğum yaptım şuan yine ikinci bebeğim yine 15 haftada korona geçirdim sağolsun tetiklemis 287 çıkmıştı bunda erken başladı kasintim değerlere göre ilerleniyor eğer yükselirse 37 de bekleyemem demişti hayırlı doğumlar herkese sağlıkla kavuşmak dileğiyle 🤲
Gamzeyasarr Karaciğer enzim değerleri alt ve ast mi oluyor bende kaşınıyorum ama değerler normal dedi doktor 😬 şuan 24 haftalık hamileyim 1 aydır çekşyorum 😬 en son bugün tekrar gittim safra asidine bakalım dedi 😬
Arelin_annesi Aynı zamanda ciltte döküntü de oluyor bende de oldugu gibi Bakalım yarın karaciger filmi cekilcek umarım kötü bişey cıkmaz
Ebrukrdmr Gebelik kolezstazı bende de var şu an uyumayıp kendimi kaşıyorum çok kötü hap kullanıyorum ama yedik içtiklermizle çok orantılı kaşıntı ya aç kalıcam ya kaşıncam 🙁
pinkymoms Arelin_annesi değerleriniz ne çıktı acaba bende kaşıntıdan dolayı test verdim direkt bilirubin değerim 0,6 çıktı yüksek gösteriyodu hala da çok kaşınıyorum
Hlyanne Arelin_annesi bugün aile hekimim biraz yüksek bütün ilaçları bırak dedi 38.haftadayım değer 52 çıktı sizin kaç çıkmıştı
Arelin_annesi Doktor 34/35. Haftalarda kasınıtı olmasının normal oldugunu söyledi benim dışımda bu sikayetle giden varmıs ben basta uyuz falan oldum sandım ama degilmiş yine eşimlede aynı yerde yatmıuorım bi haftadır önlem amaclı sizde dikkat edin 😒