Aleyyo-09 Kızlaar nasılsınız bebişinizin hareketlerini hissettikçe günler daha güzel geçmiyor mu 😍😍😍 benim oğlan sabahları resmen kalk kahvaltı yap diye sabah 8 de mesaiye başlıyor 😍😍😍 sizde durumlar nasıl ❤️🤰🏻
Tazeanne0134 Aleyyo-09 valla benim kalk kahvaltı hazırla kaldır oğlumla oyun oyna uyut uyuyunca biraz dinlen uyanınca biseler yedir akşam oluyor zaten akşam yemeği hazırla eşim gelince yemek ye yedir eşim kaldırıyor sofrayı sonra oyun oynuyoruz sonra da yatış 22+4 haftalık hamileyim
Aleyyo-09 Mbusra97 ayy maşallah 😍 aynen benim oğlan da maşallah ne tarafa yatarsam o taraftan dürtüyor acıktım diye sanırım 😂😂
Mbusra97 Aleyyo-09 hahahayni sekilde bizde oyleyiz suan yaticam uyumama izin vermiyor tekmeler ard arda 😁 sonra uyutuyor beni bide gece kalkiyor 1 kac saat uyutmuyor sag sola cok donduruyor beni acaba doguncada boylemi olucak 🤔😁
Aleyyo-09 Mbusra97 valla kuzenim hamileyken her gece 3 te tekmeliyor diyordu doğurdu şimdi kızı gece 3 de hep uyanıyor ağlıyor 😂😂🙈🙈
Cgdmustn Benim oğlanda aynı hareketli maşallah her yemek yediğimde içimde dans ediyor herhalde tekmeleri hissediyorum 😂 işyerinde toplantı da bile dikkatimi dağıttı
kubracyln 22+6 yız 👼🏻 Artık hiç durmuyor sabahları çok hareketli uykumdan uyandırıyor resmen hadi uyan artık der gibi miniğim 🥰 öyle güzel hisler ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Aleyyo-09 kubracyln ay demekki bebeklerimizin hepsi aynı😍 sabah mesai başlıyor gece ne zaman biter belli olmuyor 🙈❤️😘
Cgdmustn Aleyyo-09 aynen yemek yediğimde hemen uzanıyorum bakıyorum tekmeler bişeyler oluyor içimde dedim bu yemeği çok seviyor 😂 doğduğunda yemezse sorarım sana diyorum 🤪
kubracyln Aleyyo-09 sabah erkenci ama akşam daha sakin gece hissetmiyorum hiç mesela doğunca da öyle olur inşallah😂 gece uyusunda sabah erken kalkarsa kalksın 😇
Mbusra97 Aleyyo-09 ilk gebeligimde de kizim gece cok uyanirdi artik yeter derdim insallah buda boyle olmaz yoksa cok zor
Aleyyo-09 Cgdmustn hahaha aynenn😍😍😂 yiyince 10 dk olmadan başlıyor bende diyorum aha indi aşağı yemek 😂😍
Ynme Sabahları beni de uyandırıyor miniğim acıkmaya gelemiyorlar heralde😁 Nasıl güzel bir his inşallah doğunca da böyle yerler🐣