Edalim2511 yesilekose Hadi yaa demek ki o mide bulantıları kişiden kişiye değişen bir durum cinsiyetle alakası yok ☺️ Haftaya öğrendiğimde size de burdan yazarım cinsiyeti. Kendinize iyi bakın iyi akşamlar ♥️
Edalim2511 yesilekose merhaba nasılsınız ? bugün kontrolüm vardı Herşey yolunda çok şükür cinsiyeti kesinleşti cumartesi balon patlatınca öğrencez :) bakalım. Detaylı ultrason için de hastaneden Bülent beyi yada mehtap hanım kendi eşini önerdi. Siz kime gitçeksiniz ?
Edalim2511 yesilekose Bana da ilk başta Ercüment beyi söyledi sonra ben eşinize gitmişti bir arkadaşım o da sizde doğum yaptı deyince evet eşime de gidebilirsiniz dedi. Bana yazdığı kağıttada 2.düzey detaylı ultrason yazıyor isterseniz mehtap hanım a bi sorun eşi perinatoloji Fehmi Yazıcıoğlu bakabilirsiniz isterseniz. Arkadaşım ona gittiği için bende sordum ona da gidebilir miyim diye. Belki kendisi söylemek istememiştir bilmiyorum 🤷♀️ hastaneden başka bir yeri önermemek için. Yanlız Fehmi bey karşıda bugün arayıp sordum 750₺ dediler fiyat.
Edalim2511 Merhaba benim ikinci erkek geliyor 💙 😀 abisi çok dua etmişti erkek olsun diye. Siz randevu aldınız mı detaylı ultrason için ?
Edalim2511 yesilekose teşekkür ederim inşallah sizinki de sağlıkla gelsin 🤲🏻 Ercüment beyin özel sağlık sigortası ile anlaşması yok demişlerdi bana. 20-22 hafta arasında mı gideceksiniz siz ?
Edalim2511 yesilekose benden ikili test için 550₺ istediler benim de aklımda sizin yazdığınız kalmıştı ısrarla sordum sompo japan sigortanın doğum paketinin için sadece muayahane ve doğum varmış. Sanırım benimki farklı sizinkinden
Edalim2511 Anladım Fehmi bey de 750₺ fiyat aldım ben ama daha zamanım var. Arkadaşım da memnun kalmış o yüzden gitmek istiyorum. Tetanoz aşınızı vurdurdunuz mu siz 20. haftadan sonraydı demi ?
Edalim2511 yesilekose bana da 3.doz aşıyı olmam gerektiğini söyledi Mehtap hanım bende endişelerim olduğunu söyledim o yüzden vurulmayı düşünmüyorum :( Birçok arkadaşım da hamileyken vurulmadı. İçeriğinde ne olduğunu hala bilmiyoruz ki 🤷♀️
Edalim2511 yesilekose Yani tam kaç hastalık olacaksınız 23 nisanda ? Bende şimdi Almanya’ya geldim ailemin yanına ona göre dönüşte randevu alcam ama kararsız kaldım hangi hafta gideyim diye 🤷♀️
Edalim2511 yesilekose anladım sizde benim gibi o zaman önden gidiyorsunuz :)) hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏
Edalim2511 yesilekose henüz almadım randevu yurtdışındayım şu an nisan 17 gibi döncem. 20 nisan gibi Fehmi bey’e gitmeyi düşünüyorum. 8 hafta sonra gelirsiniz demişti son kontrolde o da Mayıs’ın 2. haftasına denk geliyor baya uzun bir ara ☺️ Neyse ki detaylıda bebişi görebilecez.
Edalim2511 yesilekose çok şükür sevindim 🙏 yani 15 nisan da kaç haftalık olacaksınız ? Bende ona göre detaylı için randevu almalıyım. 16 nisan da döncem bende Almanya’dan. Birde karar verdiniz mi detaylıya kime gideceğinizi ?
Edalim2511 yesilekose anladım benimde 21+3 olcak 18 nisan da gidersem. Bu hesaplamalar da bi türlü tutmuyor ultrason ile önden gidiyorlar maşallah 😍 tetanoz aşınızı vuruldunuz mu siz ?
Edalim2511 yesilekose bende öyle yapacağım. Zaten artık yurtdışında bile kurallar gevşetildi aşıya gerek kalacağını sanmıyorum. Kendinize iyi bakın haberleşiriz yine :) 🌸
Edalim2511 Merhaba bende tam size yazmak için girmiştim bi baktım siz yazmışsınız ☺️çok sevindim herşeyin güzel geçmesine maşallah 🧿 kaç gram olmuş bebiş ? Benim de salı günü detaylı ultrasonum. Ercüment bey de ne kadar ödeme yaptınız acaba ?
Edalim2511 yesilekose maşallah büyümüş :) bende merak ediyorum salı günü nasıl olcak diye bakalım. Fiyat olarak ne güzel sağlık sigortanızın karşılaması benim doğum paketinde detaylıyı kapsamıyor maalesef. Sizin tahmini doğum tarihi ne bu arada ??
Edalim2511 Çok iyi fiyat almışsınız ne güzel. Bugün Fehmi bey’e gittik herşeyin yolunda gittiğini söyledi. Çok şükür 🙏 güzel pozlarda verdi bize 🥰 mehtap hanım 24. haftada tekrar görüşebiliriz dedi. Tahmini doğum tarihi de 26 Ağustos inşallah :)
Aycha Merhaba, Yakın günlerde bu hastaneye muayene olmaya gidecek arkadaşlar varsa; SGK’lı hastalar için kolposkopi ücretinin ne kadar olduğunu sorabilir misiniz? Telefon üzerindem bilgi vermiyorlar. Teşekkür ederim.
Mrvinl Aycha merhaba öğrendiniz mi size ben hem hamileyim hem de hpv çıktığı için kolposkopi olacak Zeynep kamil den randevu aldım 4 Ağustos a. Bu hastanede de kaydımı açtıracağım Fatih beye gitmeyi düşünüyorum hem smear ve hpv sonuçlarını ona da gösteririm bakalım ne diyecek