zz8714 Herkese merhaba, 8 haftalık hamileyim. Evime yakın olduğu ve sigortam da geçtiği için Ataşehir Medicana hastanesine gitmek istiyorum bu süreçte. Bu hastanede kadın doğum doktoru önerebilir misiniz 🙏
Damlada91 yesilekose merhaba peki ben sezeryan istiyorum hani dogum seklinde felan bir problem olur mu bizimde istegimizi soruyor mu borde muayne ucreti nedir şuan
Damlada91 yesilekose tesekkur ederim bende doktor degistirmeyi düşünüyorum olmazsa sansimi mehtap hnmdan yana kullanabilirim
Damlada91 yesilekose ya birde muayneye eşiniz ile girebiliyormusunuz almıyor çoğu yer ve son olarak ultrason cihazlari renklimi veriyor
Damlada91 yesilekose ay cok sagol gercekten icim rahatladı suan 🙏biz 21. Haftadayız mecbur değiştirmek zorunda kalıyoruz doktoru cok ilgisizdi 5 dkkada bitiyordu muaynesi özel olmasina rağmen
serdemgunes ben medar ataşehir hastanesine gidiyorum hem muayene uygun hemde doktorum benden önce eşime hadi babası sende gel diyerek çağırıyor ultrasona
Edalim2511 yesilekose merhaba bende mehtap hanım’a gidiyorum 10 haftalık hamileyim :) yakınmış sizinle haftamız. Özel sağlık sigortanız hangi şirketten acaba bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü muayahane ücretleri yükseldi iyice.
zz8714 Edalim2511 Bilgiler için teşekkür ederim 🙏 Benim axa tamamlayıcı ancak doğum teminatını eklettikten en erken 1 yıl sonra hamile kalmanız gerek, bekleme süresi var. Hamilelikten sonra yaptırılanlar da fiyat ve şartlar nasıldır bilemiyorum ☺️
Burcutf yesilekose Edalim2511 Merhaba bende medicana atasehirde doc. Dr fatih sanlikan a gidiyorum. Suan gayet memnunum. Ben fetal dna yaptirimcam yas 36 olduğu için riske atmak istemedim doktorumda bütçeniz müsaitse fetal dna öneririm dedi. İlkinde bende ikili üçlü yaptırmıştım sadece. Yalnız hastanenin ve doktorların dogum ücretleri hakkında bilginiz var mı. Benim doktorum doc. Olduğu için acaba çok yüksek mıdır diye merak ettim. Sormadım henüz hastaneye bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Edalim2511 yesilekose birde haftalarımız yakın olduğu için size sormak istedim. Siz ikili tarama testi haftanızda fetal dna yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Edalim2511 yesilekose evet fetal dna da kan alınıp yurtdışına gönderiliyor o biraz maliyeti yüksek bir test oluyor. Bende ikilemde kaldım ilk gebeliğimde yaptırmamıştım.
Edalim2511 yesilekose merhaba siz gittiniz mi tekrar kontrole ? Ben bugün ikili test hakkında bilgi almak için hastaneyi aradım ikili testi Prof. Dr. Ercüment Müngen yapıyor dediler.
Edalim2511 yesilekose benim şu an 11. Haftam o yüzden haftaya gitçem. Bende hastaneyi aradığımda söylediler Ercüment bey in ikili taramayı yaptığını. Pazartesi yazarsanız sevinirim 🙏🌸
Edalim2511 yesilekose merhaba teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Benim de randevum haftaya bende ikiliyi seçicem. Sadece hastaneyi arayıp sorduğumda ikili test için perinatoloji ismi verdiler o yüzden ben ikilemde kalmıştım. Güzel sonuçların gelsin inşallah sizin de 🙏