Ebru060619 selam arkadaşlar, enfeksiyondan dolayı doktora gittim, bana fitil verdi ve son 1 tane kaldı ama hala bitmedi enfeksiyon sizce ne yapmalıyım 😔
Zelissalb Ebru060619 canım banada 12 tane verdi 3 gün geçti 3. Gün tekrar başladı yani kesin çözüm değil bende post açmıştım sirke iyi geliyormuş kuru tutmak lazımmış birde dutu kaynatıp içmek iyi demiş biri haftaya doktora sorup bunları yapmayı düşünüyorum çünkü yoruldum artık bundan günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum
Buseyllzr Ebru060619 Bende fitil kullandım iki kullanımlık hemen etki etmiyor kullandıktan sonra 3-4 gün akıntım fazlalaştı geçmeyecek sandım ama 3 gündür akıntım olmuyor çok şükür geçti sanırım sürekli kuru tut birde evdeyken iç çamaşırı giyme hava alsın ben iç camasirlarimi kaynar suda yıkamaya başladım kuruduktan sonra mutlaka ütüluyorum hergun tuvaleti çamaşır suyu ile yıkıyorum ve 2 buçuk litreye yakın su içiyorum belki de bunlar fayda etti bilmiyorum inşallah atlatirsin 🙏
Deletedmom_29 Ebru060619 Benim Ekim ayından bu yana var Ekim ayında gebelik düşündüm ama olmadı meğerse enfeksiyonum spemrleri öldürüyormuş doktorum öyle söyledi ayak astım gitmedim artık şikayetlerim artınca iki hafta önce gittim antibiyotik verdi ve bol su iç dedi şikayetlerim gitti sadece suyu azaltınca yanmam oluyor 5 tane daha hap kaldı bakalım eğer geçmezse tekrar gidicem
Happymami Ebru060619 bol bol su iç bir de doktorum bana ilişkiden sonra hemen tuvalette çık demişti bu şeklide atılırmış enfeksiyon da
Ebru060619 Zelissalb ya bende sadece sarı ve yeşilimsi renk geliyor bekarken çok üstüne düşmedim bilgim olmadı için yıllardır hep böyle sizce kötü bi sonuçla karşırmıyım
Zelissalb Ebru060619 bende de öyle bazıları bebeğinde bu enfeksiyonu kaptigini o şekilde doğduğunu söylemişti bunuda doktora sorcam tedirginim çünkü artık geçmiyor
Ebru060619 Zelissalb maşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almak nasip olur🤲🏻 Banada dua edermisiniz ismen hamileler duası kabul olur, birde hamile kalmadan önce varmıydı enfeksiyonunuz
Zelissalb Ebru060619 ederim tabiki 🙏🏻 Ben hamile kalmadan önce hiç böyle şikayetlerim yoktu ne böyle akıntı vardı rahattım ama hamilelikle başladı ve gün geçtikçe arttı