Busraaydiiin1 Kızlar süt pompası almak sartmi ? Hastane çantasında olması gerekir mi ? Almadım diyelim sutumde gelmez Bi sıkıntı olursa ne olacak 😶 Ay ilk hamileliğim ve bilmediğim birçok şey var kafam karmakarışık 😄 fuzuli birsey almak istemiyorum
Rintintin Busraaydiiin1 ben hastane çantam için almamıştım sonradan ihtiyacım oldu. Marka ve model verdim esim gidip almıştı canim. ulaşılması zor bisey degil. Sayet ihtiyacın olmazsa boşa masraf etmiş olursun bence
Hayallerim95 Busraaydiiin1 ya bunu bende merak ediyordum hatta elektrikli alacaktım sonra baktım çok pahalı bide belki gerekte kalmayabilir çalışmıyorum da gerek yok dedim ihtiyacı.in olursa eşimi e bebeğe yollarım ordan aldırırım bi tane elektrikli değilde diğerinden onlar hem uygun baya ben böyle yapıcam
BesteKc Busraaydiiin1 hastanede kendileri veriyprmuş ama çoğu anne de zaten pompa yapcak vakit olmuyo cocugu emzirdim hastanede diyo. En sonrasına çalışacağım için lansinoh tekli elektrikli ve manuel aldım.
bireylulmeselesii Ben çalışacağım için mecburen aldım. Ama denemek istersen çalışmayacaksan manüel olanlar daha uygun hastane çantası için ondan alabilirsin. Çünkü ilk günler stin gelmesinde çok etkili gördüğüm kadarıyla çevremden
Busraaydiiin1 bireylulmeselesii yok canım çalışmıyorum calismicamda kızımı kendim büyütmek istiyorum Allahin izniyle
Busraaydiiin1 Rintintin hastanede lazım olmaz diyorsun yani 🙂 almayı düşünmüyorum zaten ama yinede sormak istedim belki gerekli birseydir diye
Rintintin Busraaydiiin1 kesinlikle olmaz demiyorum kuzum sütun gelmezse kullanma ihtiyacı duyabilirsin. Ama gelirse de gerek kalmaz onu diyorum. 🌸 o yüzden ihtiyaç olursa almanı tavsiye ederim sadece
Busraaydiiin1 Rintintin zaten öyle bir problemle karşılaşırsam mecbur alacağım. Ben sadece doğum yaptığım gün hastanede lazım olurmu diye düşündüm bilemem çünkü simdi sütüm gelir mi gelmez mi
Busraaydiiin1 Hayallerim95 hakkımızda hayırlısı olsun valla zor hersey o kadar pahaliki cidden nasıl yetisicez bilmiyorum. O yüzden kullanmicagim lüzumsuz birsey asla almak istemiyorum. Bakalım gerekli olanları alayımda lazım olan olursa sonradan gider alırız artık yapcak birsey yok