hayalsena Hergün sabah akşam göbekten iğne vuruluyorum progestan dex. Göbeğim aşırı acıyo sertleşti bi öneriniz varmı??
autumn hayalsena o iğneyi kullandım progestan yayılımı zor bir ilaç iğneyi yapmadan önce kolonyalı pamukla silip yaptıktan sonra da farklı bir kolonyalı pamukla çok az üzerinden ovar gibi yapın umarım işe yarar 😇
Oznurkk hayalsena hep aynı yere vurmayın bir gün sağdan yapıyorsanız diğer gün soldan yapın. İncecik uçlar var onunla yapın. Allah yardımcınız olsun bende günde 1 kez kullanıyordum 16 haftaya kadar kullandım 🥺
Ikigozumuncicegiii hayalsena ben yaklaşık 4 aydır her gün vuruyorum progestan dexi Vurduktan sonra ovala dağılsın ilaç canım Tabi çok bastırma ama masaj yap yayilsin
Ayselosman hayalsena bende yaklasik 14 hafta vuruldum sabah aksam iki kere bir sagdan bir soldan vuruluyordum igneyi munkun oldugu kadar ayakta ve dik bir sekilde vur canim elini yamuk tutma yani son haftalara kadar benim sikinti olmamisti ama son iki hafta baya yumurta gibi sislik yapti cok sukur gecti zor donemdi ama ben hep bebege kavusucam umidiyle vuruyordum hic agri aci yapacak diye dusunmedim sende pozitif dusunerek dua ederek vur igneni allah yardimcin olsun
bademcicegi Bazen kısa süreli yüzeysel hassasiyet yapabiliyor ilac. Tüm karnınız mi şişti ve sertleşti ? Benim ignegi vurduğum yer oluyordu genelde
Tugbak91 Merhabalar bende tüp bebek tedavisi gördüm. İğne yaparken hiç böyle ağrılarım olmadı iğne ucu çok ince zaten sadece bacaktan cetrotide vuruluyordum o yakıyordu biraz. Çok şükür hamileyim şimdi 7 hafta 5 günlük darısı başınıza hayırlısıyla kızlar.
Tugbak91 Ben gonalf 300 kullanıyordum hazırdı şırınga ama iğne ucu hep aynı oluyor doktora gittiğinizde bir sorun hassasiyet oluşmuştur
Hafize94 Ben bu gece 23.00 da son çatlatma iğnemi vurdum. Dün çok ağrım oldu bu gün iyiyim çok şükür Cuma günü yumurta toplama işlemi olucak kısmetse dualarınıza ihtiyacım var kızlar 🙏🏻
Ikigozumuncicegiii Hafize94 evet tabiki bebeğin tutunmasini destekliyor. Ben şuan 11+4 um tedavi de başladık iğneye 4 ay oldu sayılır
Emineso Hafize94 bi sure devam ediyosunuz gene ama eger farkli rahim agzi sikintiniz varsa devam edersiniz o rahimin kalinlasmasi ve bebegin orda tutunmasini sagliyo
Hafize94 Ikigozumuncicegiii Rabbim inşallah sağ Sağlim kucağına almayı nasip eder benim de önümüzdeki hafta transfer olur muhtemelen ilk deneme ne olucak ne biticek derken gün geldi stres yapmak istemiyorum fakat ister istemez oluyor
Hafize94 Emineso inşallah rabbim kısmet eder çift embriyo transferi olucak ilk deneme heyecan ile karışık merak var ne olucak ne biticek bilmiyorum
Ikigozumuncicegiii Hafize94 ister istemez oluyor o kadar emek var ortada canım Sen beslenmene ve kendini yormamaya dikkat et transfer sonrası Zaten nasipse oluyor benimde birinci tutmadı ikinci de tuttu Nasip
Hafize94 Ikigozumuncicegiii aynen öyle doktorumun dediği gibi kaderin önüne geçemiyoruz hayırlısı olsun inşallah ben bundan önce 2 kez normal yolla hamile kalıp kalp atışı durdu bebeklerimin şimdinde bu yolu deniyoruz bakalım dua et bana olur mu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Educator hayalsena kuzum iğneyi vurduktan sonra ıc dk boyunca ov dagılsın iyice. Bunu her iğne sonrası yaparsan sertleşmez. Göbekte sürekli aynı yere vurma yer degıstır. Vururken göbegı iki parmagının arasına sıkıstırp vur
SinemMmMmMmMmM hayalsena canım buzu bi beze sar ve hergün 5-6 kere masaj yap sertleşen yerlere boşta kaldıkça da kolonyalı pamuk ile ovala bebek yağı ilerde oturduğun zamanlar masaj yapabilirsin…. ama buz mesajını mutlaka yap o şekilde Yağlı iğnelerin oluşturduğu bezeleri anca buz masajı en iyi düzeltiyo