Mavisinannesi2 Haftamız 23+5 doktorumuz bebişe 630gr dedi ama arkadaşım benim o zamanlar daha fazlaydı falan diyor sizinkiler ne kadar veya o zaman ne kadarlıktı kiloda biraz takıntılıyım sanırım yazar mısınız😥
Derininannesi_ Mavisinannesi2 24+6 canım 800 gramı geçtik ama her bünye farklı olur son haftalarda daha hızlı alıyormus bebekler sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Aysegulaman02 Mavisinannesi2 24. Haftada bana 700 gram dedi doktorum 28. Haftada 1700 gram olmuştuk 🥰yani takılmayın sonradan çok daha hızlı alıyor bebekler
Myssrblgn Mavisinannesi2 22+5 570 gr. Gayet normal dendi. Ultrason cihazlarında yanılma payı oluyor çünkü teraziyle ölçmüyorlar neticede. Doktor normal dediyse kimsenin dediğini kafaya takmayın kilo benim için hiçbir zaman önemli olmadı, önemli olan gelişimi ve sağlığı 😊
Mavisinannesi2 Derininannesi_ iyimi değil mi anlamadım doktorumuz normal iyi kilosu dedi ama arkadaşımın dediği biraz aklıma takılmadı değil😣
Derininannesi_ Mavisinannesi2 boşver sen kimsenin dediğine takılma doktorun normal dediyse normaldir kuzum
Aysegulaman02 505050 vallahi canım pek iştahım yok çok sağlıklı besleniyorum desem yalan ama muz ve sütü çok tüketiyorum sanırım aldıysa muz ve sütten almış🥰
Mavisinannesi2 Kızlar normal o zaman yani çokta kilolu olsun istemiyorum ama normalinde altında olmasını istemiyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı normal kilosu ve zamanında doğar inşallah🥰
mavi18_ Haftada bana 650 gr ve normal demişti doktorum. Ay o arkadaşınızı dinlemeyin ya çocuk mu yarıştıracağız. Bi arkadaşımda benim betama takmıştı ilk başlarda kız resmen benim psikolojimi alt üst ediyordu kalp atışını duyana kadar. Sonra muhabbeti kestim😂