Asyanill Selam hanımlar 23+3 hamileyim bugün renkli ultrason yaptırdım çok şükür herşeyi çok iyi çıktı problem gözükmedi 1 hafta önden gidiyormuş 29 cm 750 gr dedi doktor. İlk hamileliğimde 35 haftalık doğum yaptım sezeryan oldum suyum geldi açılma olmamıştı o zaman çok şişmiştim gören üçüz diyordu ama ben şişmiştim hamileliğe bağlı troid yavaşlaması olmştu ilaç kullanıyordum 1.900 gram doğdu kızım 1 ay da yoğun bakımda kaldı korkuyorum o yüzden doktorada sordum iyice bakın dedim önlem alıncak bişe varsa yapalım erken doğmasın bebek iyi gelişsin o da dedi 3 kilo üstü olur iri olcak gibi kemik yapısından öyle gözüküyor dedi enfeksiyon sebep oluyormuş erken doğuma şuan da idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum başka önerisi olan varmı ne yiyip ne içmeliyim tatlıyı kestim şeker riski oluşmasın diye önde gittiği için başka tavsiyeleriniz var mı ?
Busra2089 Bol bol muz, süt, ceviz, kaşar peyniri ve avakado yiyin. Çok iyi geliyor bu besinler bebeğe. Kilosunuda etkiliyor. ☺️
Asyanill Busra2089 süt içemiyorum hiç içmedim çocukkende süt ürünleriyle aram pek iyi değil süzme peynir ve kaşar peynir yiyorum sadece süt ürünlerinden muz yiyorum çok cevizide sabahları tahin pekmeze karıştırırak yemeye başladım sabah 2 yumurta haşlayıp yiyorm
Asyanill Neseeli ya su içemiyorum canım benim ilaçtan ilaca sadece midem bulanıyor nasıl içebilirim tavsiyen varmı
Busra2089 Asyanill içine limon salatalık falan ekleyip aroma verin ama muhakkak için amniyon sıvısı için çok kritik su çünkü.