Suigeneris hayat_23 sen kalbini ferah tut. Elbetteki insanız korkularımız oluyor anne olunca hepten hormonlar falan çoşuyor. Acabalar hava da uçuşuyor. Ama iyi düşün, iyiyi çağır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Fadikb hayat_23 gönlünü ferah tut herşey güzel olur inşallah 🙏 bak benim kızım şimdi 3 aylık olmak üzere yanımda melekler gibi uyuyor 🥰
serpilctn hayat_23 Bn olsam söylemem canım nazara inanırım 4 ay bekle 5. Ayında söyle niye daha önce demedin derlerse daha önce düşük yaşadım ondan dolayı tam büyümeden kimseye demek istemedik.dersin uydur bisiler😂
hayat_23 serpilctn o bahane işi kolayda. Ben kurtlular gibi durmuyorum, ama duracağız sanırım tutmam lazım dilimi 😅
serpilctn hayat_23 aman bosver canım arkadaş falan hepsi bos söyleme kuserse de küssünler umurunda olmasın biri gider biri gelir bakma yüzüne gulduklerine kimse istemez senden iyi olsun sonuçta el kızı. 🤷♀️
tubaag hayat_23 bence beklemekten zarar gelmez. Ben İlk gebeliğimi söylemedim kalp atışını duymak için bekledim sonra kürtaj olduğumda bahsettim artık durumu. Hepsi tavır aldı bende hayatımdan çıkardım. Kim dost kim değil belli eder kendini. Gerçekten yanında olan saygı duyar kararına.
hayat_23 tubaag bende ilk gebeligimi cümle aleme duyurdum. Bide dusugumu herkes sordu açıklamalı anlattım. Nasıl yoruldummm piskooojik. Sanırım hala akillanmadim😅
tubaag hayat_23 doğurmaya yakın hala herşeyini saklayan biliyorum. Hali iyi olsa bile kötüyüm diyenler bebeğin durumuyla ilgili tek kelime konuşmayanlar var. Biraz onları örnek almak lazım 😊
hayat_23 tubaag ben onlara çok bilmiş derdim. Yaşayınca anlıyor insan 😅 Sanirim demeyeceğim hayırlısı olsun
serpilctn hayat_23 arkadaş bi yere Kadar çokta önemli değiller benim için sahsen😂😂kusersek küserim olur biter bay bay kimseye eyvallahim yok hesap ta veremem valla söyleme hamilelikte zaten ilk 4 ay söylenmez