Elikra ElaRose önerdiği karışım sperm kalitesini miktarını ve hızını arttırıyo hemen her ilde eczanelerde var bal propolis arı sütü karışımı özellikle propolis çok arttırıcıymış
Merve4680 ElaRose inşaallah faydası olur canım yaaa benim eşim haplarıda kullandı ama bitkisel çözüme daha çok önem verdi
Merve4680 ElaRose canım hiç üzülmesin moral çok önemli gerçekten kullandığı herseyden daha etkili eşine hep iyi hissettir ben şey derdim bizimkiler sarhoş yolu bulamıyor diye espri yapardım 🤭🤭
ElaRose Merve4680 😀😀ya çok güldüm . Üzüldüğünü söylemiyor ki hiç zaten . Allah parası olmayanlara yardım etsin maddiyat açısından zor süreç çok şükür alabiliyoruz ama valla yorucu
Merve4680 ElaRose 🤭🤭amin amin canım ben hep devlete gittim üniversite hastanesinde androoloji bölümünde tedavi olduk 🤔üniversite hastaneleri daha detaylı muayene yapıyor
ElaRose Merve4680 biz kere devlete gittik köpek gibi davrandılar afedersin canım . Özele gidelim dedik . Ama üniversitesi hastanesi aklıma gelmedi hiç bi araştırayım
Merve4680 ElaRose çok haklısın canım biz de ilk deneyim devlette oldu sonra tabi o pisliğe bağlı kalmadık başka doktora gittik babamın doktoru idi onda devlette en son ünv Hastnesi sen de eşinin psikolojisi önemli biz 3 doktor gezdik canım