Neroizm BetlAkoglu benim su an 2 disim curuk. Doktor ikinci trimesterda butun operasyonlari yaptirabilirsin dedi ama rontgen cekilmesi gerektiginden radyasyona maruz kalmak istemedim.
Figennn BetlAkoglu Kaç haftalıksın canım bende dün geçedem beri diş ağrısı çekiyorum 12+4 geçir mi acaba bu ağrılar dişlerimi hamile kalmadan once yaptırdım
Ayvaaaaaa Diş doktoruna gidin bence, belirli haftalarda baktırılabiliyor diye biliyorum, ihmal etmemek lazım yoksa doğum sonrası diş kaybı olabiliyor 😕
AycanFb Figennn İltihap kapmış olabilir 10.haftamda yaşadım ilk sonrasında 3/4 kere tekrarladı mecbur dişim çekildi😔
Figennn AycanFb Benim diş etlerim mi dişim mi anlıyamıyrm cünki komple sağ taraftaki dişlerime vuruyo
AycanFb BetlAkoglu Benim dişimin kök hücresinde sıkıntı varmış ve sonrasında sallanmaya başladı o yüzden çekildi. Dolgu,kaplama bunlarda olabiliyor ben kaplama da yaptırdım yanındaki dişime. Doğumdan sonra implant takılacak çekilen dişimin yerine.
AycanFb Figennn Diş ağrısı olduğu zaman hangisi olduğu anlaşılmıyor ağrı sanki her yere vuruyor gibi. İltihaplı olduğu zaman daha kötü ağrısı oluyor bir dişçiye görünün bence.
Ayvaaaaaa Diş etleri ağrısı, diş eti hassasiyeti için bana bucotherm diş macunu iyi geliyor, önerebilirim
Ayvaaaaaa Neroizm röntgen den yayılan radyasyon etkisi 1,2 günlük. Telefon sürekli elinizde inanın daha uzun süre radyasyona maruz kalıyoruz