Bugün çok mutlu oldum, içim gönlüm ferahladı sizlere de yazmak istedim. Çünkü insanın bu dönemde morale çok ihtiyacı oluyor🙏 30 haftadan beri erken doğum riskim var. İğneler, serumlar, ilaçlar derken 36+3 oldum. Hastanede yattım. Ağrılardan yerimden kalkamıyordum. 34-35 haftayı zor görürsün dedi gittiğim doktorlar, daha ötesi olmaz mümkün değil dedi. Ama mucize oldu bekledi oğlum. Geçen hafta kontrolde doktor bebek kalp atışları yüksek, strese giriyor dedi. Nst de ilaçlara rağmen bir sürü sancı çıkınca 37+2 ye doğum için gün verdi. Bu günleri bile görebildiğimiz için çok mutluydum aslında. Bugün doğum öncesi son kontrol için gittik. Bu sefer ne sancı çıktı ne stres. Her şey yoluna girmiş gözüküyordu. Kilosu sağlığı yerindeydi. 37 hafta prematüre değil diyorlar ama insan ikna olmuyor korkuyor. Şimdi yeni tarih aldık 8 Şubata❤️ 38+2 oluyor🙏 Bu günlere bol bol dinlenerek ilaçlarla geldim. Ama umudumuda hiç yitirmedim. Moral çok önemliymiş onu anladım. Erken doğum riski olan, korkan tüm annelerimiz için yazmak istedim. Doktorların imkansız dedikleri tarihleri gördüm. Hiçbirşey imkansız değil çok şükür🙏 Moralinizi yüksek tutun, bebeğinize inanın kendinize inanın🌺🥰 Herkese sağlıklı, vakitli bir doğum diliyorum. Epey uzun yazdım hakkınızı helal edin🙏