Minimey09 Kızlar nst de sancısı çıkmayıp doğuran var mı merak ediyorum öncesinde illa sancı çıkması mı gerekiyor yani?
ZeEr_09 Minimey09 bildiğim kadarıyla sanci olmadan doğuma yapmıyorlar eğer her hangi bir sıkıntı yoksa acil sezeryanlik Yani.
ezgi0901 Minimey09 doğum 3 şekilde başlarmış, sancıyla, su gelmesiyle ve kanamayla. Yani mesela hiç sancın gelmeden direkt suyun da gelebilir. Bu durumda da hemen hastaneye gitmek gerekiyor. İlla sancı değil diye biliyorum canım
Zadekuzu Minimey09 nst önlem amacli yapılıyor. Bebegin kalp atışlarına ve sancina bakiliyot canim. Normal dogum sancisiz olmaz acilmanin olmasi ikinman icin sanci sart sancin yoksa suni sanci veriliyor zaten.
denizurgun Zadekuzu açılmanın olması için sancı şart diye bir kaide yok bende 2 cm açılma var nişanda geldi sancım yok nst de de çıkmadı sancı
Minimey09 denizurgun nst de çıkmayıp ertesi gün sancı falan gelebilir mi acaba onu merak ettim aslında ama demekki oluyormuş sağlıklı doğumlar dilerim
Zadekuzu denizurgun acilmanin artip dogumun baslamasi icin sanci gerekli. Bende 1 cm aciklikla yatirilmistim ama acilmanin artmasi ve ikinma durumunun olusmasi icin suni sanci verildi.
denizurgun Minimey09 valla sancım olsun diye dua eden tek ruh hastası benim herhalde canım hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
denizurgun Zadekuzu belki 3-4 cm’den itibaren olabilir ben daha yaşamadım inşallah benim sancım da gelir 🙏🏻 Birde ilk doğumunuz muydu beni yatırmadılar
Zadekuzu denizurgun ilk dogumumda suyum geldi 1 cm aciklik vardi ama sancim yoktu mecburen suni sanci verdiler ve o sekilde acilmam artti ve ıkınma hissi gelmişti. Simdi ikinciye hamileyim 39 hafta olacak yarin. bir belirti yok ve acilmama bakilmadi ayrica nst de sanci yok. İnsallah bu sanci gelerek olur diye bekliyorum canim.
denizurgun Zadekuzu inşallah bir avazda doğururuz canım hiç görmediğim minicik bir insanı özlüyorum ya ❤️😂