Sevgisglm Kızlar xiaomi termometre aldım 2 dir aldığım ürünlerin baby modu çalışmıyor baby mode acık yapıyorum belirtilen nem ve sıcaklık altına yada üzerine çıkınca telefona bildirim gelmesi gerekiyor ama bende gelmiyor bildirim kullanan varmı bu ürünü
GamzeDurmus Sevgisglm ben aldım ama bu ürünün böyle bir uygulaması mi var nasıl oluyor ilk defa duydum
Eceedemir Sevgisglm Ondan bende aldım nem i de ölçüyor normalde nem 40-60 olması lazımmış ama baby mode da 40-70 arası gösteriyor anlamadım gitti bildirim falanda gelmiyor
Sevgisglm GamzeDurmus Canım zaten yapabilsem sormazdım 🙈 bende yapamadığım için yazdım inşallah bilen biri yazar becerebiliriz bizde 😂🥰
Sevgisglm Shlshss Canım zaten yapabilsem sormazdım 🙈 bende yapamadığım için yazdım inşallah bilen biri yazar becerebiliriz bizde 😂🥰
Sevgisglm GamzeDurmus videolarda sadece off olan modu on yapıyorlar ama bildirim özelliği daha farklı uygulama içinde birşeyler ayarlamak gerekiyor ama onu bulamadım yani bilen biri çıkarsa efsane olur 🥰
Sevgisglm Eceedemir ay aynen oyle canım 2. Ürün aldım ilki bozuk galiba diye iade ettim 2. Geldi bugün oda aynı şekil asla bildirim alamyorum baby modunu acınca ama bu ürün bebekler için özelyapılmış ürün modu acınca calısmayacaksa ne işe yarayacak çözemedim uygulama içinde otomasyondan birşeyler yapılması gerekiyor ama orayıda denedim bir sürü asla bildirim alamadım internettede videoalarda asla acıklayıcı bir video yok sadece on yapıyorlar modu o kadar kimse bildirim gelirken video çekmemiş
Eceedemir Sevgisglm Bide uygulama da yabancı anlasilmiyor 😂 ürün güzel ürün ama kullanımı anlamadım bende
Sevgisglm Eceedemir evet saçma sapan içerik hem ing hem türkçe asıl lazım olanlar ing çözmek zor neyse kalsın bari 😂 illa bilen biriyle karşılasırım ayarlar ürünü